Aktaştan nezaket ziyareti

Aktaştan nezaket ziyareti

Aktaştan nezaket ziyareti
Gündem 9.05.2009 17:54:00 1132 0

Üç dönemdir peş peşe seçilen Gürün Belediye Başkanı Mehmet Aktaş, özel bir kutlama mesajıyla kendisini tebrik eden Hulûsi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı H. Hamidettin Ateş’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Görüşmede Hulûsi Efendi Vakfı’nın Darende’ye çok büyük anlam kattığını bildiren Mehmet Aktaş, her alanda vakfın ilçenin gelişimine katkı sağladığını söyledi.

Aktaş ziyaret sırasında yaptığı konuşmada: “Komşu bir ilçe olarak Darende’nin gelişmesi bizi de memnun etmektedir. Darende’nin gelişimine en büyük katkıyı vakfınız yapmaktadır. Örnek çalışmalarınız, binlerce kişinin ziyaret ettiği Somuncu Baba Külliyesi ve civarındaki hizmetlerle ilçe genelinde sosyal hayata kazandırılan eserler Darende’yi gözde bir şehir yapmaktadır. Gürün olarak manevi anlamda Somuncu Baba’nın feyzinden bizler de faydalanmaktayız. Böylesi ender hizmetler yapan güzel bir vakfın olduğu yere komşu olmanın şansını yaşamaktayız. Keşke sizin gibi vakıflar her yerde olsa” dedi.

H. Hamidettin Ateş de üç dönem üst üste seçilerek Gürün’de bir başarı gösteren Aktaş’ın halkın tercihiyle yeniden göreve getirilmesinin hizmetlerinden memnun olunduğu anlamını taşıdığını ve bunun da güzel bir hareket olduğunu söyledi.


Anahtar Kelimeler: