Komşu Başkandan ziyaret

Komşu Başkandan ziyaret

Komşu Başkandan ziyaret
Gündem 9.05.2009 17:54:00 1402 0

Komşu ilçemiz Gürün’ün Belediye Başkanı Mehmet Aktaş, Darende’de Belediye Başkanlığı’na seçilen İsa Özkan’a iade-i ziyarette bulundu.

Beraberindeki bir heyetle Darende’ye gelen Aktaş, İsa Özkan’ı kutlayarak görevinde başarılar diledi. Aktaş, komşu ilçeler olarak dayanışma içerisinde olunduğunda daha güzel hizmetler yapıldığını söyledi. Ard arda üç dönemdir Başkanlık görevinde bulunan Mehmet Aktaş, Darende ile Gürün’ün birçok yönleriyle birbirlerine bağlı iki ilçe olarak yerel yönetim hizmetlerinde çalışmalarını desteklerinde güzel işlerin ortaya çıktığını kaydetti.

Dayanışma sağlanmalı

Mehmet Aktaş konuşmasının devamında: “İki ayrı şehrin birbirine çok yakın iki ilçesi olarak coğrafik, kültürel ve insani yönlerden benzerliklerimiz, yakınlıklarımız var. Bu yakınlıkları çalışmalarımızda dayanışmayla güzel hizmetlerin oluşumunda kullanmak gerekli. Daha önceden olduğu gibi önümüzdeki çalışma süresinde de komşu belediyeler olarak lojistik ve araç gereç hizmetlerinde birbirimizden yararlanacağız” diye konuştu.

İsa Özkan’da nezaketinden dolayı Mehmet Aktaş’a teşekkür ederek: “Komşu ilçemizde sizin gibi tecrübeli ve değerli bir dostumuz olduğu için mutluyuz. Görüşlerinize katılıyor ve destekliyorum. İl merkezlerine uzak iki ilçe olarak hizmetlerimizi yürütürken bir birimizi desteklemeliyiz” dedi.


Anahtar Kelimeler: