Darendeli öğrencilerin başarısı

Darendeli öğrencilerin başarısı

Darendeli öğrencilerin başarısı
Eğitim 9.05.2009 17:47:00 4571 0

Kanser Haftası nedeniyle Malatya’da 1-7 Nisan tarihleri arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında Darendeli 5 öğrenci dereceye girdi.

Kanser Haftası nedeniyle düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında Darende’deki okullardan Özel Birgül İlköğretim Okulu`ndan Rümeysa Delier, Hasan Başer İlköğretim Okulu`ndan Rumeysa Öğülmüş, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi`nden Melike Özkan, Ayvalı İlköğretim Okulu`ndan Rukiye Budak ve Nadir İlköğretim Okulu`ndan İsmail Tekin adlı öğrenciler derece alarak ilçemizi en iyi şekilde temsil etti.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut konuşmasında, 1-7 tarihleri arasında düzenlenen Kanser Haftası nedeniyle öğrenciler arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül için toplandıklarını belirterek, kanser hastalığının verdiği zararları örneklerle anlattı.

Konuşmalardan sonra, resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere kitap hediyelerini, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Sağlık Müdürü Dr.Hacı Bayram Zengin, Milli Eğitim Şube Müdürleri Uzeyir Ergüven ve Salih Aydın, Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Ergin Kutan, Öğretmenevi Müdürü Murat Bilim verdi.

Dereceye giren öğrencilerin isim ve okulları şöyle:

“Ulusal düzeyde ilköğretim okulları resim yarışmasında ilk 3`e girenler şunlar: Kazım Karabekir İlköğretim Okulu`ndan Ahmet Burak Kaçak, Özel Birgül İlköğretim Okulu`ndan Rümeysa Delier ve Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu`ndan Ceylan Fırat.

İl düzeyinde resim yarışmasında ilk 3`e giren öğrenciler şunlar: Kampüs İlköğretim Okulu`ndan Erkan Zileyaz, Darende Hasan Başer İlköğretim Okulu`ndan Rumeysa Öğülmüş ve Milli Egemenlik İlköğretim Okulu`ndan Hüseyin Demirel.

Liselerde ilk 3`e giren öğrenciler: Darende Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi`nden Melike Özkan, Akçadağ Lisesi`nden Elif Ateş ve Malatya Lisesi`nden Esra Taner.

Şiir yarışmasında ilk 3`e giren öğrenciler: Darende Ayvalı İlköğretim Okulu`ndan Rukiye Budak, TOKİ İlköğretim Okulu`ndan Arzu Korkmaz ve Darende Nadir İlköğretim Okulu`ndan İsmail Tekin.


Anahtar Kelimeler: