Mart ayında vefat edenler

Mart ayında vefat edenler

Mart ayında vefat edenler
Vefatlar 13.04.2009 11:49:00 7032 0

Darendeli merhum Hacı Ali Sunguroğlu`nun kızı, merhum Saadet Köndel ile Emine Yüksel, Nurhan Çakallıoğlu ve Tufan Kurdoğlu`nun annesi, işadamı Mehmet Ali Köndel, Durmuş Yüksel ve Cemal Çakallıoğlu`nun kayınvalidesi, Hacı Hasan Kurdoğlu`nun eşi, Kafiye Kurdoğlu (85) Adana`da vefat etmiştir.

 

Heyiketeği Mahallesi Muhtarı Duran Kubat’ın dayısı, Kırıkkale MKE’den emekli merhum Hacı Bekir Karataş’ın oğlu ayakkabı tamircisi Mehmet Karataş, Kırıkkale’de vefat etmiştir.

 

Hacılar Mahallesinden olup Mersin’de ikamet eden Mustafa ve Zekeriyya Kaylan’ın babası, Mehmet Ali ve Hasan Kaylan’ın ağabeyleri Mevlüt Kaylan vefat etmiştir.

 

Sandıkkaya Mahallesinden Tahtahoğulları ailesinden Emin Özcan’ın eşi, Lütfi, Gani ve (Demirci) Mehmet Özcan’ın anneleri Ayşe Özcan vefat etmiştir.

 

Yazıköy Köyü’nden merhum Süleyman Kurt’un oğlu, Halil, Süleyman ve Cuma’nın babaları, Mehmet ve merhum Hamit Kurt’un kardeşleri Osman Kurt vefat etmiştir.

 

Merhum komiser Sami Uğural`ın kızı, İsabeyzade merhum Abdullah ve Hüseyin Özkan`ın yeğeni, İsmet, Süreyya, Yıldız, Mehmet, Tahsin  Özkan ile, Şefika Poyraz, Ayla Keyhıdır, TEMAD Onursal Başkanı Orhan Özkan ve Sünnet Uzmanı Kemal Özkan`ın halası kızı, Aziz Güneş ile Vural Özkan`ın kuzenleri, Saadet, Yıldırım ve Nafiz Uğural’ın ablası, Belkis Uğural`ın annesi Sebahat Uğural (80) Ankara`da vefat etmiştir.

 

 Darendeli Kalender Pütün`ün gelini, Emine, Hatice, Hacer ve iş adamı Abdülkadir Pütün`ün annesi, Ünal Ülke`nin kayın validesi, işadamı Muharrem Pütün ile Celal Pütün`ün yengesi, merhum Hasan Pütün`ün hanımı Hürü Pütün (80) Adana`da vefat etmiştir.

 

Kaldırım Mahallesi sakinlerinden olup İstanbul’da ikamet eden Şemsettin Ertuğrul’un eşi Hadiye Ertuğrul vefat etmiştir.

 

Günpınar Köyü’nden olup Mersin’de ikamet eden Mustafa Yıldırım’ın dayısı, Ayhan, Hasan, Azmi, Ahmet ve Adnan İlhan’ın enişteleri, merhum Mustafa Selamoğlu’nun oğlu, Halil, Selami, Mehmet ve Sabri Selamoğlu’nun kardeşleri, Mustafa, Mehmet, Zekiye, Hayriye ve Gülten’in babaları H. Derviş Selamoğlu vefat etmiştir.

 

Kaldırım Mahallesi’nden merhum İbrahim Kavlak’ın eşi, Mehmet, Nuri, Necmettin, Hamit, Süheyla ve Fadime’nin anneleri, İzzet, Erdoğan, Tevfik ve Fuat Kalaycık’ın halaları Fatma Kavlak vefat etmiştir.

 

Karabayır Köyü’nden Veli Sevinç’in oğlu, Hulusi ve Gazi Sevinç’in kardeşleri Hamit Sevinç İzmit’te geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etmiştir.

 

Karaoğuz Köyü’nden olup Elbistan’da ikamet eden Mehmet Kalkan’ın oğlu, Muharrem, Feyyaz, Nazik, Gönül, Nuray, Servet ve Selma Kalkan kardeşlerin ağabeyi, Ahmet, Zehra, Saliha, Enes ve Kübra’nın babası Nurettin Kalkan vefat etmiştir.


Anahtar Kelimeler: