El ele verip yöneteceğiz

El ele verip yöneteceğiz

El ele verip yöneteceğiz
Gündem 13.04.2009 11:46:00 1331 0

Seçimlerden açık ara farkla galip olarak çıkan AK Parti’li aday İsa Özkan Belediye Başkanı seçildikten sonra İlçe Başkanı, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte resmi kurumlara, sivil toplum kuruluşlarına, esnaflara ve vatandaşlara teşekkür ziyaretinde bulundu. Özkan gezi sırasında yaptığı açıklamada Darende’yi el ele vererek yönetip, ilçeye güzel ve örnek hizmetler kazandırmaya çalışacaklarını söyledi.

İsa Özkan açıklamasında, Darende’nin sorunlarını çözmek için arkadaşlarıyla birlikte taşın altına ellerini koyacağını ifade etti. Özkan açıklamasının devamında; “İlçenin sorunlarını, resmi kurum yetkilileri, sivil toplum örgüt yöneticileri ve vatandaşlarımızın görüşüne başvurarak ortak akıl hareketiyle çözmeye gayret edeceğiz. İmkanlar ölçüsünde değil, imkanları çok çok zorlayarak, kaynak üreterek hizmet edeceğiz. Partimizin rozetini seçim günü akşamında çıkardık, herkesin, her kesimin hizmetindeyiz. Kapımız herkese sonuna kadar açık. Kimseyi bize oy verdi veya vermedi diye ayırt etmeyeceğiz. Seçimle birlikte geçmişte yaşananlara, kırgınlıklara bir sünger çekip ter temiz yepyeni bir sayfa açtık. Boş ve küçük işlerle uğraşacak zamanımız yok. Durmadan yorulmadan hizmet etmeye çalışacağız” dedi.

İsa Özkan, Darende’ye yeni eser ve hizmetlerin gelmesi için herkesle işbirliği yapmaya görüş alışverişinde bulunmaya hazır olduklarının altını çizdi.


Anahtar Kelimeler: