Darende örnek bir salona kavuştu

Darende örnek bir salona kavuştu

Darende örnek bir salona kavuştu
Gündem 13.04.2009 11:40:00 1432 0

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Darende’de yaptırılan kapalı spor salonunda incelemelerde bulundu. Yapımı tamamlanan salonun ilçenin ihtiyacına cevap vereceğini kaydeden Çalık: “Darende örnek bir salona kavuştu” dedi.

Bazı temaslarda bulunmak üzere Darende’ye gelen Öznur Çalık, Darende Kaymakamı Vural Karagül ve beraberindekilerle inşaatı tamamlanan kapalı spor salonunu inceledi. Salon hakkında bilgi veren Kaymakam Karagül, 2 bin 600 metrekare oturum alanı olan binanın bin metrekaresinin saha olduğunu söyledi. Tribünlerinde bin kişilik koltuk bulunduğunu ifade eden Karagül, soyunma odaları, lavabolar, duşlar, idare kısmı ve diğer müştemilatıyla salonun büyük organizasyonlara cevap verecek nitelikte olduğunu bildirdi. 1 milyon 500 bin TL’ye ihale edilen ve teslimatı yapılan salonun Gençlik ve Spordan sorumlu Devlet Bakanlığı ve Spor Toto teşkilatının kaynaklarıyla Özel İdare tarafından yaptırıldığına değinen Kaymakam Karagül, ilçeye böylesi bir hizmeti kazandırmanın sevinci içerisinde olduklarını belirtti.

Büyük bir eksiklik giderildi

Salonda incelemelerde bulunan Öznur Çalık da Darende gibi potansiyeli büyük bir ilçede bugüne kadar böylesi bir salonun olmayışının ciddi bir eksiklik olduğunu ve hizmetin tamamlanmış olmasının sevindirici bir durum olduğunu kaydetti. Çalık konuşmasının devamında: “Darende Kaymakamımızın ilgileri, yerel yönetici ve siyasilerin destekleri ve Sayın Bakanımızın gayretleri sonucu bu salonun bitmiş olduğunu görmek böylesi işlerde az da olsa emeği olan birisi olarak beni çok memnun etti. Darende ilçemizde gerek okulların, gerek sportif aktivitelerin gerekse de çeşitli toplantı ve programların yapılabileceği bu güzel salon tamamlanmıştır. Hükümetimizin güzel çalışmalarından birisi olarak Darende’ye böylesi bir salonun yapılması ilçedeki bir eksikliğin giderilmesi anlamında ciddi bir yatırımdır. İlçenin ihtiyacına cevap verecek bu hizmetle Darende örnek ve güzel bir salona kavuşmuştur” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: