Ulupınarda örnek birliktelik

Ulupınarda örnek birliktelik

Ulupınarda örnek birliktelik
11.03.2009 21:28:00 1477 0

Darende’nin Aşağıulupınar Beldesinde yaklaşan yerel seçimlerde belediye başkan adayları örnek bir birliktelik sergileyerek çiğ köfte partisinde buluştu.

A.Ulupınar’da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nden belediye başkan adayı olan Bünyamin Erdoğan evinde verdiği davette diğer başkan adaylarıyla bir araya geldi. Demokrat Parti (DP) belediye başkan adayı Mehmet Korkut’un yoğurduğu çiğ köfteler Büyük Birlik Partisi (BBP) adayı Mustafa Deniz’in de katılımıyla davetlilere ikram edildi.

Tatlı bir yarış

Davet sahibi Bünyamin Erdoğan seçimin tatlı bir ayrış havasında geçmesi insanların birbirini kırarak değil, gönlünü alarak bu yarışta yer almalarına teşvik için böylesi bir girişimde bulunduğunu bildirdi. Beldelerinden seçimde aday olan diğer iki rakiplerinin ilçe dışında olmalarından dolayı davete katılamadıklarını belirten Erdoğan; “A.Ulupınar’dan diğer yerlere örnek olacak bir beraberlik tablosu çıkması için çiğ köfte ikramında seçmenlerimizle bir araya geldik. Hepimiz bir arada yaşayan, hergün birbirimizi yüz yüze gören insanlarız. Girdiğimiz yarışta elbette ki her adayın destekçisi olacaktır, seçimde kimi çok kimileri de az oy alacak ama kazanan bir kişi olacaktır. Önemli olan kimseyi kırmadan güzellikle beraberlik tablosu içinde bu yarışta yer almaktır” diye konuştu.

Başkan adayları birbirlerine ve davette bulunan seçmenlerine ikram ettikleri çiğ köftelerin ardından sohbet ederek seçim kritikleri yaptı.

Anahtar Kelimeler: