Tokgözler alış veriş merkezi açıldı

Tokgözler alış veriş merkezi açıldı

Tokgözler alış veriş merkezi açıldı
11.03.2009 21:24:00 2991 0

Uzun yıllardır Darende’de ticaret yaparak özellikle bakkaliye ve gıda sektöründe hizmet veren Mehmet ve Osman Tokgöz kardeşler, yeni bir alışveriş merkezi açtı. Alış veriş merkezinin açılışı ilçedeki belediye başkan adayları tarafından yapıldı.

Darende’de faaliyete giren Tokgözler alış veriş merkezinin açılışında kurdeleyi Darende Kaymakamı Vural Karagül, AK Parti Belediye Başkan Adayı İsa Özkan, Milliyetçi Hareket Partisi  Belediye Başkan Adayı Cengiz Kocaman, Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Seydi Güşen birlikte kesti. Belediye Başkanı Memduh Önal’da açılıştan sonra işyerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yeni nesil marketçilik

Çok sayıda vatandaşın da katıldığı açılışta Kur’an-ı Kerim okunup, kurban kesilip, Müftü Nurdoğan Türk tarafında dua edildi. Mehmet ve Osman Tokgöz’ün çocukları tarafından hizmet verecek işyerinin belediye başkan adaylarının beraberce açılış yapması katılımcıların ilgi ve takdiriyle karşılandı. Sahlep ikram edilen açılışta vatandaşlar özel indirim uygulanan ürünlere yoğun ilgi gösterdi.

Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Mücahit Fındıklı ile AK Parti Malatya Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır’ında açılış nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu alış veriş merkezinde Ahmet Çakır’ın sahibi olduğu Çakıroğlu markalı tatlı lokum ve sucuklardan ikram edildi.


Anahtar Kelimeler: