Eser, Hayvan Pazarı´nda inceleme yaptı

Eser, Hayvan Pazarı´nda inceleme yaptı

Eser, Hayvan Pazarı´nda inceleme yaptı
Gündem 23.09.2015 16:35:00 1280 0

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, bu yıl geçici olarak düzenlenen Kaldırım Mahallesi?ndeki Hayvan Pazarı?nı yerinde inceledi.

Başkanı Süleyman Eser, burada kurbanlık hayvan satan ve alan vatandaşlarla sohbet ederek, fikir alışverişinde bulundu. Vatandaşlar tarafından yapılan kurbanlık pazarlığına da eşlik eden Başkan Eser, önümüzdeki ay içerisindeki ihalesi yapılacak Canlı Hayvan Pazarı ve Mezbaha ne projesi hakkında bilgiler verdi.

Eser, burada yaptığı açıklamada, ?Burası otogar yeri olarak planlamıştık fakat acil ihtiyacımız olduğunu için geçici hayvan pazarı olarak vatandaşımızın hizmetine sunduk. Kısa bir süre önce 1.7 milyon lira ödenek çıkarttığımız modern hayvan pazarı ve mezbahane projemizi, önümüzdeki günlerde ihalesini yaptıktan sonra bir yıl içerisinde ilçemize kazandıracağız. Gelecek yıl vatandaşlarımız bu tesisimizde temiz ve nezih bir ortamda alışverişini yapacak dilerse hayvanını burada kestirebilecek. Darendeli hizmetlerin en güzeline layıktır. Bizde elimizden geldiğince güzel hizmetlerde bulunmaya devam edeceğiz.? dedi.

Pazarda ihtiyaç duyulan her türlü tedbirin de alındığını kaydeden Eser, vatandaşların burada rahat bir şekilde kurbanlarını alarak, kesebileceklerini söyledi.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

 

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=4751


Anahtar Kelimeler: