Türk: "Bayramlar paylaşma ve yakınlaşmanın zirvesi"

Türk: ?Bayramlar paylaşma ve yakınlaşmanın zirvesi?

Türk:
Gündem 23.09.2015 16:03:00 1059 0

İlçe Kaymakam Ali Türk, Kurban Bayramı nedeniyle bayram mesajı yayınladı.

Bayramların manevi hasletlerimizi geliştiren müstesna günler olduğunu kaydeden Türk; ?Bayramlar milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren, manevi hasletlerimizi geliştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir. Paylaşma ve yakınlaşmanın zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan Kurban Bayramına millet olarak kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.? dedi.

Bu mübarek günlerde şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla andığını belirten Kaymakam Türk, ?Unutmayalım ki, böyle büyük güçlü bir ülkede özgürce yaşayabiliyorsak bunu onlara borçluyuz. Şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz hepimize emanettir. Onlar en değerli varlıklarını bu ülke için feda etmişlerdir. Bu duygularla bayram günlerini en iyi şekilde değerlendireceğine inancım tamdır. Tüm vatandaşlarımızın Mübarek Kurban Bayramlarını tebrik ederken, sevincin hüzne dönüşmemesi için bayram sevincini paylaşma adına yollara düşen halkımızın trafikte dikkatli olup kurallara uymalarını, dikkatsiz ve tedbirsiz davranmamalarını istirham ediyorum.? diye konuştu.

 

Türk mesajını, ?Bu vesileyle; en kalbi ve samimi duygularımla, mübarek Kurban Bayramı?nı tebrik ediyor, huzur ve sükûn dolu bir bayram geçirmenizi Allah?tan diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.? Şeklinde tamamladı.


Anahtar Kelimeler: