Türk, yetim ve öksüzleri unutmadı

Türk, yetim ve öksüzleri unutmadı

Türk, yetim ve öksüzleri unutmadı
Gündem 20.09.2015 14:39:00 1219 0

Darende Kaymakamı Ali Türk, Kurban Bayramı öncesinde yetim ve öksüz çocukları unutmayarak içerisinde bir miktar para olan zarfları postane aracılığı ile ailelere gönderdi.

İlçe Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen ?Gülen Yüzler Projesi? kapsamında ilçe merkezi ve kırsal mahallelerden belirlenen 45 yetim ve öksüz çocuğa içerisinde bir miktar para ve Kaymakam Türk?ün bayram mesajı bulunan zarflar bayram öncesi postane aracılığıyla adreslere gönderildi.

Kaymakam Ali Türk mesajında yetim ve öksüzlerin geleceğimizin temel taşları olduğunu belirterek şunları kaydetti: ?Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayram günleridir. Bayramlar  insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan en özel günlerdir. Yine bu özel günlerden biri olan Kurban Bayramına sayılı günler kaldı. Bu bayramda bizde senin heyecanını ve mutluluğunu paylaşmak istiyoruz. Çünkü sen bizim geleceğe umutla bakmamızı sağlayan bir genç ve birey olacaksın. Sen bizim için değerlisin. Devletini ve milletini seven bir birey olacağına ve aydınlık geleceğimize giden yolda parlak bir ışık olacağına inancımız tamdır. Bu vesile ile Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler diler, saygı ve sevgilerimi sunarım.?  


Anahtar Kelimeler: