Siyasilerden başsağlığı ziyareti

Siyasilerden başsağlığı ziyareti

Siyasilerden başsağlığı ziyareti
Gündem 10.09.2015 17:05:00 1178 0

Darende`de, siyasi Parti Başkanları, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Bölük Komutanlığı`na ziyaret de bulunarak başsağlığı dilediler.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başakanı Hasan Şentürk, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Sinan Sunguroğlu ve Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Ali Gök, İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne giderek Emniyet Müdür Vekili Ergül Taşpınar`a başsağlığı dilediler.

CHP İlçe Başkanı Sinan Sunguroğlu yaptığı açıklamada, "Son günlerde yaşanan hain saldırılarda şehit olan polis ve mehmetçiklerimizin acısı yüreklerimizi yakıyor. Hainler inşallah emellerine ulaşamayacaktır, güvenlik güçlerimiz, ülkemizi yasa boğan bu saldırıların üstesinden gelecektir, bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

MHP İlçe Başkanı Hasan Şentürk, Türkiye genelinde terör örgütleri tarafından polis ve askerlere yönelik hain saldırıların arttığına vurgu yaptı. Şentürk, "Bu tip olayların son bulması ve ülkemizin yeniden huzur dolu günlere kavuşması en büyük arzumuzdur. Her gün gelen şehit haberleri bizleri büyük acılara sürüklüyor. Hainler Türkiye Cumhuriyeti karşısında galip gelemeyecekleri bir mücadelenin içerisine girmişlerdir ve bu mücadelede boğulacaklartır. Tek isteğimiz, bu acıların bir daha yaşanmaması." ifadelerini kullandı.

 Siyasi parti temsilcileri, Emniyet Müdürlüğü ziyaretinden sonra da İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı`na giderek baş sağlığı dilediler.


Anahtar Kelimeler: