Savcı ve hakimler göreve başladı

Savcı ve hakimler göreve başladı

Savcı ve hakimler göreve başladı
Gündem 21.08.2015 17:31:00 5428 0

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından Darende`ye atanan Cumhuriyet Savcısı Mustafa Özkan, Mustafa Ortanca, Hakimler Emre Nalbantoruç, Ender Genç ilçeye gelerek görevlerine başladı.

Hakimler Emre Nalbantoruç ve Ender Genç, ilk tercih olarak istedikleri Darende`ye geldi. Yeni hakimlerin göreve başlamalarının ardından HSYK tarafından yetkili oldukları mahkemeler de belirlendi. Nalbantoruç Asliye Ceza ve Sulh Hukuk mahkemelerine, Genç de Kadastro mahkemesine bakacak.

Cumhuriyet Savcıları Mustafa Ortanca ve Mustafa Özkan da, ilk tercihleri olmamasına rağmen Darende`ye atanmalarından dolayı mutlu olduklarını bildirdi.

Özgeçmişleri

Mustafa Ortanca

1984 yılında Denizli`de dünyaya gelen Mustafa Ortanca, Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi`nden mezun oldu. Stajını Muğla Adliyesi`nde yapan Ortanca 2013 yılında Bilecik Söğüt Cumhuriyet Savcısı olarak atandı. Evli ve iyi derece İngilizce bilmektedir.

 Emre Nalbantoruç

1984 yılında Kırıkkale Sulakyurt ilçesinde dünyaya gelen Emre Nalbantoruç, ilk ve ortaöğrenimini Sulakyurt`ta tamamladı. 2009 yılında Marmara Hukuk Fakültesinden mezun oldu. İstanbul Çağlayan Adliyesi`nde stajını tamamlayan Nalbantoruç, 2013 yılında Edirne Uzunköprü`ye hakim olarak tayin edildi. Evli olup iyi derece İngilizce bilmektedir.

Ender Genç

1987 Hatay İskenderun doğumlu olan Ender Genç, 2009 yılında Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi`nden mezun oldu. Stajının tamamlayan Genç, 2013 yılında Artvin`inin Hopa ilçesine Hakim olarak tayin edildi. Evli ve 1 çocuk babası Hakim Genç iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=4634


Anahtar Kelimeler: