Minibüs ile otomobil çarpıştı 10 yaralı

Minibüs ile otomobil çarpıştı 10 yaralı

Minibüs ile otomobil çarpıştı 10 yaralı
Gündem 13.08.2015 22:26:00 2089 0

Darende`nin Yeşiltaş Mahallesi Kürtler Deresi mevkiinde transit ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. 1 i ağır 9 kişinin yaralandığı kazada kaburgaları kırılan Arife Kılıç, hava ambulansı ile Malatya Turgut Özal Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, kaza öğlen saatlerinde Darende`nin kırsalında bulunan Yeşiltaş Mahalle yolunda meydana geldi. M. Mehmet Aslan idaresindeki 44 HC 454 plakalı transit, Balaban Mahallesi`ndeki yakınlarının cenazesinden dönerken karşı istikametten gelen Şeref Çalkap yönetimdeki 44 NY 033 plakalı otomobil ile Kürtler Deresi mevkii virajında kafa kafaya çarpıştı. 

Kazada minibüste bunan Pakize Aslan, Nihat Aslan, Abdurrahman Aslan, Adem Aslan, Hulusi Aslan ve M. Mehmet Aslan hafif yaralanırken, otomobilde bulunan Şeref Çalkap, Hamzabel Çatar, Osman Kalem ve Arife Kılıç ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine gönderilen çok sayıda ambulans ile Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Durumu kritik olan Arife Kılıç Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi`nde yapılan ilk müdahalenin ardından hava ambulansı ile Malatya Turgut Özal Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne sevk edildi. Şeref Çalkap, Hamzabel Çatar, Osman Kalem`de durumlarının ağırlaşması üzerine kara yolu ile Malatya`ya sevk edildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Araçlar bulunduğu yerden çekici yardımıyla kaldırıldı.


Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=4610


Anahtar Kelimeler: