Tarih: 11.03.2009 21:18

Birgülden iddialı başarı

Facebook Twitter Linked-in

Özel Dershaneler Birliği (ÖZ-DE-BİR)’nin Türkiye genelinde düzenlenen ÖSS ve SBS deneme sınavında Darende Özel Birgül Dershanesinden bir öğrenci ülke sırlamasında 74. oldu.

Darende Özel Birgül Dershanesi Müdürü Murat Demir geçtiğimiz ay yapılan 99 bin 883 öğrencinin katıldığı deneme sınavında üniversiteye hazırlanan öğrencileri Ferhat Demir’in SÖZ-2 puan türünde Türkiye 74.sü Malatya 2.si olduğunu söyledi.

Türkiye 74.sü Malatya 2.si

Dershanenin sınav için açtığı kontenjanın ilk haftada dolduğunu kaydeden Murat Demir; “Açıklanan sonuçlara göre Dershanemiz yine güzel başarıya imza atmıştır. Öğrencimiz Ferhat Demir’in Türkiye 74.sü Malatya 2.si olması başarımızın kanıtlarından birisidir. Malatya genelinde ÖSS grubunda İlk 30’da 15 öğrencimiz, SBS’de ise Türkiye genelinde ilk 200 de 1 öğrencimiz dereceye girmiştir” dedi.

Demir sınava hazırlık sürecinde başarıların daha da artacağını vurgulayarak dereceye giren tüm öğrencileri başarılarından dolayı kutladı.

Murat Demir ayrıca ÖZ-DE-BİR Yayınları’nın SBS için 2. Türkiye geneli deneme sınavının 8 Mart 2009 Pazar günü ÖSS için 15 Mart 2009 Pazar günü Birgül Dershanesinde yapılacağını bildirdi. Demir, öğrenciler ve velileri kayıt yaptırmakta geç kalmama konusunda uyardı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —