Anma Merasimi?ne doğru

Anma Merasimi?ne doğru

Anma Merasimi?ne doğru
Gündem 16.07.2015 18:03:00 1263 0

İlçemizde 18 Temmuuz 2015 günü bu yıl 25. si tertiplenen `Somuncu Baba ve Hulusi Efendi Anma Merasimi` için hazırlıklar hummalı bir şekilde sürdürülüyor.

Yerli ve yabancı çok sayıda katılımcının iştirak etmesi beklenen anma etkinlikleri için törenlerin yapılacağı alanlar ve yol güzergahlarında düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediliyor.

Hulusi Efendi Vakfı ve Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen etkinliklerin Somuncu Baba Külliyesi avlusundaki anma töreni için vatandaşların güneş ve yağmur gibi faktörlerden etkilenmemeleri amacıyla devasa bir çadır kuruldu. 2 bin metrekarelik alanı kaplayacak çadırın montajını yapan ustalar çalışmaları gece gündüz demeden sürdürdü. Ayrıca etkinliklerde temel atma töreninin yapılacağı alan da üzerine brandalarla gölgelik hazırlandı.

Bu arada Belediye ekipleri, Somuncu Baba Külliyesi`ne giden yolları itfaiye aracı ile yıkayarak bakım ve onarımdan geçirdi. Vatandaşların etkinliklerde rahat hareket etmesi için her türlü planlama yapıldı.

Yemek organizasyonlarının kusursuz yerine gelmesi amacıyla 20 kişilik aşçı ve yamaklarından oluşan ekip oluşturuldu. Otobüsler ve küçük araçlar için ayrı otopark alanları belirlenirken, güzergahlarda gelen misafirleri yönlendirmek için çok sayıda görevlinin bulundurulacağı öğrenildi.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=4465


Anahtar Kelimeler: