Eser; ?Bayramlar ilahi bir armağandır?

Eser; ?Bayramlar ilahi bir armağandır?

Eser; ?Bayramlar ilahi bir armağandır?
Gündem 16.07.2015 15:56:00 1243 0

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Eser ilahi bir armağan olan bayramların neşe ve mutluluğunun hep birlikte paylaşılması gerektiğini bildirdi.

Eser`in mesajı şu şekilde:

"Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif`in sonuna gelerek; hamdolsun, millet olarak sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuştuk.

Her sene ilahi bir armağan gibi gelen bayramlar, imanı bir, vicdanı bir olan kullara Rabbimizin armağanıdır. Bayramın neşe ve mutluluğunu hep birlikte paylaşalım. Bayramlar, mahzun gönüllere sevinç ve müjde tattıran mukaddes vakitlerdir. Bayramlar, bizim için büyük bir nimettir. Her nimetin sorumluluğu vardır. Bayramlar, hakkın, hakikatin, adaletin, iyinin, güzelin, mazlumun, fakirin, açın, kimsesizlerin ve muhtaçların yanında olma zamanlarıdır.

Son yıllarda bayramlara hep buruk giren ve bir türlü istikrara kavuşamayan İslâm dünyasında kardeşlik, dayanışma, barış, huzur ve güven ortamının yeniden tesis edilmesi, İslâm ülkelerinin tekrar barış ve esenliğin diyarı olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin, gönül coğrafyamızın, yurt dışındaki millet varlığımızın ve İslâm âleminin bayramını en içten duygularla tebrik ediyor; ülkemizdeki güven ve huzur ortamının kalıcı hale gelmesini diliyorum.

Ramazan Bayramın tüm İslam alemiyle birlikte bizlerin de birlik, beraberlik ve kardeşliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah`tan diliyor selam ve saygılarımı sunuyorum."


Anahtar Kelimeler: