Kaymakam Şampiyonları kutladı

Kaymakam Şampiyonları kutladı

Kaymakam Şampiyonları kutladı
Gündem 27.06.2015 10:20:00 1306 0

Kaymakam Bünyamin Kuş Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Ligi`nde şampiyon olan Darendespor`un yönetici, teknik heyet ve  futbolcuları ile bir araya gelerek başarılarını kutladı.

Darendespor Kulübü`nün şampiyonluk onuruna verdiği iftar yemeğine konuk olan Kaymakam Kuş, Darende halkına yaşattıkları gurur verici şampiyonluk için tüm takımı ve yöneticileri tek tek kutlayarak, başarı belgesi ile Osmanlı Tuğrası işlemeli tablo hediye etti.

Özel bir restoranda düzenlenen programa katılan Kuş burada yaptığı konuşmada; "Darende sporla anılan bir ilçe olarak, bölgemizde önemli bir merkez halini almaktadır. Rafting ve güreş başta olmak üzere, sportif alanlarda her geçen gün adından daha fazla söz ettiriyor. 1. Amatör Küme Büyükler Ligi`ne yükselerek önemli bir başarı elde eden Darendespor`un, ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyoruz. Şampiyonluk sürecinde emeği geçen başkan, idareci, teknik kadro ve sporcuları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Darendespor Kulübü Başkanı Fatih Kumtepe`de, spora ve takıma olan ilgisinden dolayı Kaymakam Kuş`a teşekkür ederek, "Bir Darendeli gibi her zaman tribünlerde takımımızı desteklediniz. Bizler, ne kadar sahanın içinde olsak da, gözlerimiz dışarıda gelenlere bakıyor. Sizi birçok kere bize destek için geldiğinizi gördük. Bu bize artı bir güç verdi. Takımım adına tekrar teşekkür ederim." dedi.

Yemeğe, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Rauf Özgenç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Alaattin Ateş  katıldı.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=4355


Anahtar Kelimeler: