Belediyeden mahalle sakinlerine iftar

Belediyeden mahalle sakinlerine iftar

Belediyeden mahalle sakinlerine iftar
Gündem 26.06.2015 11:29:00 1254 0

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, bu yıl ilkini düzenlediği etkinlik ile mahallelerde iftar sofraları kurarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Balaban Mahallesinde iftar programına katılan Belediye Başkanı Süleyman Eser burada yaptığı açıklamada, belediyenin ilk defa böyle bir etkinlik düzenlendiğini, amaçlarının Ramazan ayının manevi atmosferinde ilçenin 5 büyük mahallesinde vatandaşlarla birlik ve beraberlik adına aynı sofra etrafında bir araya gelmek olduğunu söyledi.

Bugün ikincisini gerçekleştirdikleri iftar etkinliğinin ramazan ayı boyunca 3 ayrı mahallede daha gerçekleştirileceklerini aktaran Eser, şöyle devam etti: ?Bu yıl 5 büyük mahallemizi ziyaret ederek vatandaşlarımız ile birlikte iftar yapacağız. Onların hem sıkıntılarını dinleyeceğiz hem de dualarını alacağız. Bugün, Balaban Mahallemizde Abdurrahman Erzincani Camii?nin önünde hemşehrilerimiz için 500 kişilik iftar sofrası kurduk. Bu hizmetleri tamamen kendi imkânlarımızla karşılayıp, organizasyonları personelimiz ile birlikte yürütüyoruz. Görüldüğü üzere katılım yüksek, iftarımızın şenlik havasında geçtiğini söyleyebiliriz. Önümüzdeki günlerde Ayvalı, Yenice, Ilıca ve en sonunda ilçe merkezindeki mahallelerimizle büyük bir iftar sofrası kurarak, halkımız ile bir araya gelip uzun zamandır özlediğimiz ve istediğimiz tabloyu bu sofralarda oluşturacağız.? dedi.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=4326


Anahtar Kelimeler: