İlçe protokolü iftarda buluştu

İlçe protokolü iftarda buluştu

İlçe protokolü iftarda buluştu
Gündem 23.06.2015 12:03:00 1568 0

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, ilçedeki kamu kurumlarının amirleri, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluş temsilcilerine iftar ikramında bulundu.

Tiryandafil Otel?de düzenlenen iftar programında bir konuşma yapan Eser, birlik ve dayanışma adına aynı sofra etrafında bir araya gelen herkesin birbirine sevgi ile baktığını söyledi.

Ramazan ayının manevi atmosferinin insanların arasındaki sevgi bağlarının güçlenmesine vesile olduğunu belirten Eser, ?İlçemizdeki kamu kurumlarının yöneticileri, farklı siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Darende?de böylesi tabloların oluşmasına inşallah sürekli vesile olacağız. Aynı toplumda yaşayan insanlar olarak bu tür vesileler ile birbirimizi dinleyip, sorunları hakkında bilgi edinip, çözüm yollarını da aramalıyız? dedi. Davete katılanlara teşekkür eden Eser; ?Huzurlu mutlu bir şekilde daha nice ramazanlara nice bayramlara birlikte çıkmayı Cenab-ı Allah hepimize nasip etsin? diye konuştu.

İftara Kaymakam Bünyamin Kuş, kamu kurumlarının yöneticileri, eski belediye başkanları, siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ile sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı. Başkan Eser misafirler ile tek tek görüşerek sohbet etti.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=4310


Anahtar Kelimeler: