Darendespor 1. Amatör´e yükseldi

Darendespor 1. Amatör`e yükseldi

Darendespor 1. Amatör´e yükseldi
Gündem 18.06.2015 10:30:00 2214 0

Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Ligi`nde top koşturan Darendespor 2 yıl aradan sonra liderlik koltuğuna oturdu. Krakavakspor ile 2-2 berabere kalmasına rağmen averajla mutlu sona ulaşan yeşil beyazlılar, uzun bir aradan sonra lider olmanın sevincini tattı.

Şehir Stadı`nda ligin son haftasında oynanan maçta gollerin ikisini de Malatya 2. Amatör Küme gol kralı Bilal Atılgan rakip takımın filelerine gönderdi. Çekişmeli geçen maçta seyirci desteğini de arkasına alan Darendespor 2-2`lik skorla 33 puana yükselerek grubunun lider oldu.

Kulüp Başkanı Fatih Kumtepe uzun bir aradan sonra takımın yeniden lider olmasının müthiş bir motive kaynağı olduğunu belirtti. Kumtepe; "Bize bu mutluluğu yaşatan teknik direktörümüz Mehmet Altun başta olmak üzere tüm futbolcularıma ve bizlere desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkür ederim. Allah`ın izniyle takımımıza destek olunduğu takdirde çok büyük başarılar yakalayacağımızdan eminiz. Yetkililerden ve ilçemiz halkından bu takıma sahip çıkılmasını rica ediyoruz. Yönetimi devraldığımızda kendimize bir hedef koyduk. Hedefimize ulaşmak için çok çalışmamız gerektiğini biliyorduk. Şimdi zirvedeyiz ligi burada bitirebilmek için daha çok çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz" dedi.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=4279 


Anahtar Kelimeler: