Vefatlar

Vefatlar

Vefatlar
Vefatlar 11.03.2009 20:25:00 9468 0

Emine Çomoğlu

Merhum Gazi Kurdoğlu’nun kızı, merhum Yüksel ve Burhan Kurdoğlu ile, Hacı Bilal, Galip ve emekli Başbakanlık Müşaviri Ahmet Kurdoğlu’nun kardeşi, Yusuf Pilavcı`nın baldızı, Dr İhsan Pilavcı`nın teyzesi, merhum Rıfat Çomoğlu ile, Hacı Mehmet, Memduh ve Ankara Darendeliler dernek başkanı Hayrettin Çomoğlu’nun yengesi, Ahmet Tuncel ile Selime Çomoğlu’nun kayınvalidesi, Selahattin, Ezgi Nur ve Tuğba Çomoğlu`nun babaannesi, Mualla, Ahmet ve Adana DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Yalçın Çomoğlu`nun annesi, Darende eski belediye başkanı merhum Selahattin Çomoğlu`nun  eşi Emine Çomoğlu (74) rahatsızlığı sonucu Adana`da vefat etmiştir.

Fatma Yenievcik

Timuçun, Seçkin, Burçin ve Ahmet Akkaş`ın büyükanneleri, Ayla, Selma, Türkay ve kemal Yenievcik`in anneleri, Mehmet Akkaş, Ahmet Kaya, Saim Öztürk ve Darendeli işadamı Selahattin Akkaş`ın kayınvalidesi Fatma Yenievcik vefat etmiştir.

Osman Cerit

Darendenin Kılıçbağı Mahallesi sakinlerinden merhum Haris Cerit`in oğlu, Sivas’ta ikamet eden iş adamı Samet Cerit`in kardeşi, Serpil, Sevil, Salih, Akif ve Haşim Cerit`in babası, Şöhret hanımın eşi Osman Cerit (75) Adana`da vefat etmiştir.

Hanifi Çomoğlu

Çomoğlu ailesinden olup, İstanbul`da ikamet eden, merhum Selim Çomoğlu’nun oğlu, merhum Hacı Hüseyin, Hatice ve Mansur Çomoğlu’nun kardeşi, Melek, Meliha, Akif, Musa, Selim, Ülker, Suat, Rasık, Murat, İsmet ve Ali Çomoğlu’nun amcası, Nur Göktepe (Çomoğlu)`un babası Nevin ve Şükran hanımın eşi Hanifi Çomoğlu (85) vefat etmiştir.

Adalet Durukan

Gürün eşrafından Moğolkoç ailesinin kızı, Darende Beyler ailesinden merhum Kamil Durukan`ın (kamil bey) hanımı, Münevver, Taksime, Zehra, Mehmet, Vural ve Doğan Durukan’ın annesi, Rukiye Durukan ve Çetin Moğolkoç ile merhum Penahi Sarı ve Muttalip Elaldılar’ın kayınvalidesi Dr. Ahmet Elaldı, Dr Kamil Elaldı, Mevlüt  Elaldı ile  iş adamı  Adnan ve Mehmet Sarı`nın anneanneleri, Ergün ve Akın Durukan’ın babaannesi, Adalet Durukan (96) Adana`da vefat etmiştir.

Sakine Çavuşoğlu

Darendeli merhum şekerci Hacı Çavuşoğlu’nun gelini, emekli bankacı Mehmet Ali Soylu`nun kızı, Erdoğan Delibaş, Mehmet ve Selehaddin Coşkun`un kayınvalidesi, emekli bankacı Niyazi Cevher`in baldızı, emekli öğretmen Yaşar Soylu`nun dünürü Hadiye, Emine, Haluk ve Cengiz Çavuşoğlu’nun annesi, Hacı Çavuşoğlu’nun eşi, Sakine Çavuşoğlu (71) Adana`da vefat etmiştir.

Müslüm Çalışır

Darende`nin Kılıçbağı Mahallesi sakinlerinden üç kardeşlerin merhum Mehmet Çalışır`ın oğlu, Ahmet ve Kazım Çalışır`ın yiğeni, İrfan, Ayhan, Adnan, Hacı, Nihat, Mithat ve Aşık İlhan Çalışır`ın amcaoğlu, Celal Sönmez ile işadamı Bekir Oruç`un bacanağı, Ahmet, Muharrem ve Tacettin Karcı`nın eniştesi, Kemal Çalışır`ın kardeşi, Adnan Öge`nin kayınbabası, Bekir ve Fatih Çalışır`ın babası, Semiha Çalışır hanımefendin eşi Müslüm Çalışır (70) Kadirli`de vefat etmiştir.

Zeynep Fırat

Darende’nin Sandıkkaya Mahallesinden merhum Mustafa Fırat’ın eşi, Hüseyin, Hasan, İsa, İbrahim, Sıdıka ve Nejla’nın anneleri, Mehmet Ali Gücük ve Sabit Çiloğlu’nun kayınvalideleri, MHP Darende Belediye Başkan Adayı Cengiz Kocaman’ın halası Zeynep Fırat vefat etmiştir.

Mustafa Bişgin

Irmaklı Köyünden Hulûsi Bişgin’in kardeşi, Osman, Resul ve Hacı Bişgin’in babaları emekli imam hatip Mustafa Bişgin (59) geçirdiği kalp krizi sonucu İstanbul’da vefat etmiş, merhumun cenazesi Irmaklı’ya getirilerek toprağa verilmiştir.

Ali Sözen

Günpınar Köyü Büyük Cami`nin emekli imamı merhum Fatma, Saliha, Mehmet ve İbrahim Sözen`in babaları Ali Sözen (97) vefat etmiştir


Anahtar Kelimeler: