Mahalle yolları sıcak asfaltla tanışıyor

Mahalle yolları sıcak asfaltla tanışıyor

Mahalle yolları sıcak asfaltla tanışıyor
Gündem 27.05.2015 18:45:00 1549 0

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapılan sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

İlçe merkezi ve kırsal mahallelerdeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, işçilerle bir süre sohbet eden Eser, konuya ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Eser, katkı ve ilgilerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür etti. Çevredeki vatandaşlarla da görüşen Eser, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Büyükşehir Belediyesi`nin, Darende`de güzel hizmet yaptığını belirten Eser, "Senelerdir ihmal edilmiş ve hizmet edilmemiş yollarımıza bugün sıcak asfalt döküyoruz. Darende`de sekiz ayrı yerde şantiye ve çalışma var. Bunları anlamamak, bunları görmemek mümkün değil. Darende olarak Büyükşehir Belediyesi`ne teşekkür ediyoruz. Vatandaş istiyor ki hemen bazı şeyler yapılsın ama güzel işler zaman istiyor. Senelerin birikmiş sorunları ve yolları yapılıyor. Bunları bilmek ve unutmamak lazım. Bu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır`a ve belediyemize teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=4153


Anahtar Kelimeler: