Anneler Gününe özel program

Anneler Gününe özel program

Anneler Gününe özel program
Gündem 11.05.2015 12:44:00 1266 0

Anneler Günü`nde Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ilçede yaşayan kadınlara yönelik yemekli bir kutlama program düzenledi. Program kapsamında Psikolog yazar Banu Yaşar, "Çocuk Eğitiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler" konulu bir konferans verdi.

Tiryandafil Otel`de düzenlenen kutlama programında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, annelerin kıymetinin bir güne sığdırılamayacak kadar büyük olduğunu ifade etti. Eser, "Siz ne kadar güzel evlatlar yetiştiriyorsunuz. Ne kadar büyük cefalar çekiyorsunuz. Sizin yetiştirdiğiniz evlatlar, bu vatanı koruyorlar. Gördüğünüz bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız sizlerin duası sayesinde başarılı. Ülkemiz ileri gidiyorsa, kimse parçalayamıyorsa, bunların arkasında siz güzel annelerin duası yatıyor. Bizler, bunun için size her zaman minnettarız. Peygamber efendimiz "Cennet Anaların Ayaklarının Altındadır." diyor. Demek ki sizin kutsiyetiniz, öneminiz o kadar büyük. Bizim bu yüzden saygımız size karşı sonsuz." dedi.

Eser konuşmasını, "Siz anneler, geleceğin mimarları çocuklarınızı vatana, millete faydalı yetiştirirseniz, gelecek her zaman parlak olacaktır. Bugün bizi yalnız bırakmayıp buraya teşrif ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyor, bu vesile ile Anneler Gününüzü tebrik ediyor ve bizim için bir gün değil her zaman değerli olduğunuzu da belirtmek istiyorum." şeklinde tamamladı.

Daha sonra psikolog yazar Banu Yaşar, annelere çocuklarını yetiştirirken yapılan yanlışlar ve dikkat edilmesi gereken hususları anlattı.

Eser ayrıca Psikolog yazar Banu Yaşar`ın kitaplarını misafirlere hediye ederek program çıkışı bayanlara karanfil takdim etti.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=4023 


Anahtar Kelimeler: