Fedakarlığa ?Yılın Annesi? ödülü

Fedakarlığa ?Yılın Annesi? ödülü

Fedakarlığa ?Yılın Annesi? ödülü
Gündem 8.05.2015 16:53:00 2093 0

Darende Kadınlar Derneği  (DKD) Anneler Günü dolayısıyla ilçede yaşayan kadınlara bir kutlama program düzenledi. Engelli ve hasta çocuğuna bakan Emine Şahin "Yılın Annesi" seçilerek ödüllendirildiği programda kadınlara çeşitli hediyeler verildi.

Mehmet İzzet Paşa Halk Kütüphanesi Salonu`nda düzenlenen programda bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Bünyamin Kuş`un eşi Meltem Kuş, Anneler Günü münasebetiyle Darende Kadınlar Derneği tarafından düzenlenen programda bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Kuş, "Aramızda yarım asırlık hayatını, doğuştan bedensel engelli olan oğluna adamış, bir an olsun yalnız bırakmamış, fedakarlığın   en güzel halini yansıtan Emine Şahin annemiz var. Bu yıl ilçemizde Emine Hanımı yılın annesi olarak seçtik. İnsanlığa örnek birçok annemiz var, ancak bizler onları temsilen Emine annemizle bir araya geldik. Bir tane özürlü çocuğu var, 54 yıldır zor şartlarda ona bakıyor. Ben huzurunuzda tüm cefakar annelerimize teşekkür ediyorum. dedi

 Onlar bizim her şeyimiz

Dernek Başkanı Nuray Ateş ise kadınların dernek çalışmalarına büyük katkı sağladığını görevde bulundukları süre içerisinde Anneler Günü`nde her yıl etkinlikler düzenleyeceklerini kaydetti.

Annelerin kadınların cefakarca, fedakarca bizleri bu günlere getirdiklerini belirten Ateş, "Onlar bizim her şeyimiz. Onlara bir gün yetmez ama bu anlamlı günde onlarla bir aradayız, bir gün de olsa eğlenmelerine fırsat yaratacağız." diye konuştu.

Yılın annesi seçilen Emine Şahin, seçilmenin mutluluk ve heyecanını yaşadığını belirterek, ilgi gösterenlere teşekkür etti. "Yılın Annesi" seçilen Şahin`e Meltem Kuş, tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=4013


Anahtar Kelimeler: