Yuvalı; Darendeli her yerde model

Yuvalı; Darendeli her yerde model

Yuvalı; Darendeli her yerde model
Gündem 24.04.2015 17:53:00 1711 0

Adana`da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 4. Sıra Milletvekili Adayı hemşehrimiz  Prof. Dr. Abdulkadir Yuvalı, Darende`de ziyaret ve temaslarda bulundu.

İlk olarak MHP İlçe Teşkilatını ziyaret eden Milletvekili adayı Yuvalı, burada yaptığı açıklamada "Meslek hayatımda Türkiye`nin neresine gittiysem,  benim Darendeli hemşehrilerim her zaman yüzümü ak etmişlerdir." dedi.

Adana`da yapmış olduğu ziyaretler ve gezilerinde, zaman zaman insanların, Darendelilerin ne kadar emin ve güvenilir olduklarını anlattıklarını kaydeden Yuvalı, "Biz biliyor ve görüyoruz ki, bu emin insanlar bugün Çukurova`nın iş dünyasını,  sanayi dünyasını en güzel şekilde temsil etmektedir. Benim insanım hangi görevde ise o görevi en güzel şekilde yapar. Bu Darendelilerin bir marka olduğunun göstergesidir."

Darende`nin içinde bulunduğu sıkıntıların giderilebilmesi için, Darende ile Darende dışındaki insanların daha fazla kaynaşması ve iletişimde olması gerektiğini belirten Abdulkadir Yuvalı,  "Sevgili Belediye Başkanımdan tapu ile alakalı sıkıntıları çözmesini istiyorum. Bu engeller aşıldığında Darende dışındaki insanlarımızın buraya gelebilmesi daha kolay olacak." dedi.

Yöneticilerin görevi birlik ve beraberlik

Gurbette yaşayan hemşehrilerimizin, evlatlarının memleketleri ile bağlarının kopamaması için ıstırap çektiğini anlatan Yuvalı, "Darendelilerin memlekete yönelmesi,  yatırım yapması,  burada para harcamaları ve  Darende`nin ekonomisinin canlanması gerekmektedir. Bu da buradaki yöneticilerin görevi ." diye belirtti.

Darendeli her yerde model

 "Darendeli gittiği her şehirde model insan oluyorsa, örnek iş adamı oluyorsa, niçin Darende`nin içinde bulunduğu sıkıntıları çözemesinler?" diyen Milletvekili Adayı Abdulkadir Yuvalı, "Ben inanıyorum ki MHP iktidarı döneminde Darendelilerin rahat edebilecekleri mekanlar olacak, organik tarım örnekleri burada verilecek.  Bizi bu topraklara bağlayan sevdanın, evlatlarımız tarafından özümsenmesi için her şey yapılacak. Başka türlü olmaz." diye konuştu.

Darende`yi  kaderine terk ediyorsunuz

Darende dışında  imkanları ve bürokrasisi iyi olan Darendeliler var ve siz bu şehirde sadece Vakıf`ın yaptığı hizmetlerin haricinde Darende`yi  kaderine terk ediyorsunuz diyen Yuvalı, "Ben babamın evine yurduna araba ile gidemiyorum. 10 yıldan beri belediye başkanları arkadaşlarıma bunu söyledim. İmara açın, alt yapı işini çözün,  insanlarımız gelsin ev yapsın. Darende tekrardan hayat bulsun." dedi.

Başkan Eser`le görüştü

Daha sonra Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ile bir araya gelen Prof. Dr. Abdulkadir Yuvalı, Hep birlikte Darende`ye en güzel hizmetleri getirmek için çalışacaklarını kaydetti. Başkan Eser`de çalışmalarının o yönde olduğunu belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde Darende`nin yeniden inşasında Hemşehri vekillerimiz ile daha güçlü olacaklarını söyledi.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=3968


Anahtar Kelimeler: