AK Parti Malatya İl Gençlik Kollarından ziyaret

AK Parti Malatya İl Gençlik Kollarından ziyaret

AK Parti Malatya İl Gençlik Kollarından ziyaret
Gündem 12.04.2015 15:26:00 1417 0

AK Parti Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı Enis Aydoğan, yönetimdeki arkadaşları ile Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser`i ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Enis Aydoğan göreve atandıktan sonra çalışmalara başladıklarını söyledi.

Aydoğan burada yaptığı konuşmada; "Ülkemizde genç nüfusun önemi bir hayli fazla. Ülkemizdeki genç nüfusun 18 yaş altı nüfusunu söyleyecek olursak sadece 28 milyona yakın 18 yaş altı, genç nüfuzumuz ise 28 milyondur. Bu rakamı Avrupa`daki ülkelerle kıyasladığımızda yaklaşık 9-10 ülkenin toplam nüfusuna eşittir. Kendimizi Avrupalıların yerine koyduğumuzda 28 milyon genç nüfusu olan bir ülke gözümüzü korkutur, hatta gece gözlerimize uyku girmez bunu düşünerek hareket ettiğimizde üzerimizde her zaman planlar olduğunu gençlerin üzerinde her zaman oyunlar oynanacağının dinlerinden, inançlarından İslam ahlakından uzaklaştırılacak ve uzaklaştırılmak istenen bir gençlik olduğunun farkındayım. Bizim üzerimizde vebal olduğunun bilinci ile gençlerin her zaman yanında olmak için buradayız" dedi.

Darende`deki ziyaretleri sırasında Başkan Eser`in gençlerin en ufak sorununda bile hiç tereddüt etmeden yanlarında olacağına inandıklarını ifade eden Aydoğan, "Başkan beyin bu yakınlığı bizi ziyadesiyle memnun etti. Bundan sonra da birlikte gençlikle alakalı yapacağımız çalışmalarda bize de destek vereceğinden dolayı başkanımıza çok teşekkür ederim" diye konuştu

Eser de konuşmasında gençlik kollarının ziyarete gelmesinin kendisini mutlu ettiğini belirtti.

Gençlerden çok şey beklediğini dile getiren Eser; "Darende`miz için Malatya`mız için inşallah gelecek bizimle olacak aydınlık günler olacak. Partimizi memleketimizi Malatya`mızı en ileri düzeye getirmek için her zaman bu gençliğin genç kardeşlerimizin gerekeni yapacağına inanıyorum. Geçmişte Darende`de 3 yıl Başhekimlik, kaymakam vekilliği yaparken, sağlık il müdürlüğü yaparken yanlarında oldum şu gün belediye başkanı olarak yine yanlarındayım genç kardeşlerimin, her zaman yanlarında olacağım. Huzurunuzda bir kez daha söylüyorum benden ne talepleri olursa Darende`miz için, Malatya`mız için, memleketimiz için kendilerine huzurlarınızda söz veriyorum yanlarındayım, yanlarında olacağım. İnşallah geleceğe beraber gideceğiz partimizi yücelteceğiz" ifadelerini kullandı. Eser ayrıca; "Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi Başbakanımızın söylediği gibi başkanlık sistemi bu ülkede gerçekleşecek ülkemiz daha ileriye gidecek karşılaştığımız çapulcu takımla teröristlere fırsat vermeyeceğiz. Bu ülke bizim sırt sırta verip ülkemizi daha ileriye götüreceğiz 2023`lerin Türkiye`sine daha güzel günlerde gireceğiz inşallah süper güçlerin arasında olacağız ülke olarak da, Malatya olarak da, Darende olarak da. "şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: