Doğanşehir Belediye Başkanı incelemelerde bulundu

Doğanşehir Belediye Başkanı incelemelerde bulundu

Doğanşehir Belediye Başkanı incelemelerde bulundu
Gündem 12.04.2015 13:58:00 1316 0

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser`i ziyaret etti.

Başkan Eser?i makamında ziyaret eden Küçük, Doğanşehir`e yapmayı planladıkları yüksekokul binası için, ilçelerde incelemelerde bulunduklarını bu nedenle Darende`ye geldiklerini söyledi. Küçük, Eser?den çalışma ve projelerinin yanı sıra yüksekokulla ilgili bilgiler aldı.

Ziyarette konuşan Küçük, "İnşallah Doğanşehir`e bir yüksekokul yaptıracağız. Bu nedenle yüksekokul olan ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Hekimhan ve Arapgir`den sonra bugün de Darende`deyiz. Buradaki okulu inceleyeceğiz. Bu arada çok eski dostum olan Belediye Başkanı kardeşim Dr. Süleyman Eser`in ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk. Kendisine başarılar diliyorum, inşallah güzel hizmetlerde bulunur" dedi.

Eser de, "Vahap ağabeyimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerinin de açıkladığı gibi Doğanşehir`e yüksekokul yapmayı planlıyorlar ve bunun çalışması içerisindeler. Darende olarak örnek bir yüksekokula sahibiz. Hayırsever hemşehrimiz Bekir Ilıcak ve oğlu işadamı Erman Ilıcak ilçemize güzel bir okul kazandırdı. Vesileyle kendilerine teşekkür ediyoruz. Birazdan hep birlikte okulumuzu gezeceğiz ve projesini inceleyeceğiz? diye konuştu.

Küçük?ün eğitime her zaman büyük önem veren bir isim olduğunu kaydeden Eser; ?Doğanşehir`in kültür seviyesini yükseltmek ve okul sayısını artırmak için önemli çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalardan dolayı kendilerini tebrik ediyorum, buraya teşriflerinden dolayı hoş geldiniz diyorum" ifadelerini kullandı.

Eser, Küçük ve beraberindekiler daha sonra Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu?nda incelemelerde bulundu.


Anahtar Kelimeler: