Rönesans Vakfı?ndan ziyaret

Rönesans Vakfı?ndan ziyaret

Rönesans Vakfı?ndan ziyaret
Gündem 11.04.2015 12:20:00 1936 0

Rönesans Holding Kurumsal İletişim Direktörü ve Rönesans Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Süha Günel ile Vakıf Sekreteri Filiz Sürenkök Eryılmaz Darende`de ziyaretler gerçekleştirdi. Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser`le makamında görüşen vakıf yöneticileri, ilçedeki Meslek Yüksekokulu`nun gelişimi yönünde fikir alışverişinde bulundu.

Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu`nu ziyaret edip okul idarecileri ve öğrencilerle görüştüklerini belirten Süha Günel; "Yüksekokul Darende`yi dışarıya bağlayan ve ilerleme unsuru olarak her zaman bir avantajdır. Buradan mezun olan öğrenciler Darende`nin fahri temsilcileri olabilir. Belediyenin bu anlamda öncülük ederek gerek burada eğitim gören öğrencilerin sosyal sorunlarına çözüm bulma, gerekse okulun gelişimine katkı sunacağına inanıyoruz" dedi.

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak`ın babaocağındaki yüksekokulu oldukça önemsediğini, yapılacak çalışma ve projelere her zaman destek olacağını ifade eden Günel; "Darende geçmişten gelen köklü değerleriyle büyük zenginliklere sahip. İnşallah buradaki yüksekokul burada gelişime her zaman artı değer katacaktır" diye konuştu.

Nezaketlerinden dolayı konuklarına teşekkür eden Eser; "Vesile ile birkez daha Darende`ye kazandırdıkları yüksekokuldan dolayı hayırsever hemşehrimiz Bekir Ilıcak`a, dünyanın önde gelen inşaat firmalarından olan Rönesans Holding`in sahibi Erman Ilıcak`a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Yüksekokulumuz ilçemiz için önemli bir değer. İnşallah çok yakında yurt sorununu çözerek barınma ilgili problemi ortadan kaldıracağız. Yine yüksekokulumuzun etrafının ağaçlandırılması ile ilgili yoğun çalışmalarımız oldu, gerek çalışanlarımız gerekse de öğrenci kardeşlerimiz ve okul idarecileriyle yüzlerce fidanı okulun çevresinde toprakla buluşturduk. Ayrıca yine okulun çevresinde bir takım düzenlemeler planlıyoruz" dedi.

Okula yeni bölümler açılmasına ilişkin İnönü Üniversitesi Senatosu`nu Darende`de toplayarak ağırladıklarını ve taleplerini ileterek olumlu yönde karar çıkmasını sağladıklarını ifade eden Eser; "İnşallah yeni program açıldığında okulumuzun gelişimi artarken bu durum her anlamıyla ilçemize de katkı sağlayacaktır" şeklinde konuştu.

Eser yüksekokulda öğrenim gören tüm öğrencilere Rönesans Vakfı tarafından burs verilmesinin tercih açısından çok faydaları olduğunu ve bunun önemli bir hizmet olarak herkes tarafından algılandığını dile getirdi.

Eser misafirlerine ilçedeki tarihi ve turistik mekanları gezdirerek tanıtımda bulundu.


Anahtar Kelimeler: