Polis Haftası kutlandı

Polis Haftası kutlandı

Polis Haftası kutlandı
Gündem 10.04.2015 18:28:00 1307 0

Türk Polis Teşkilatının 170. yılı Darende`de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Hükümet Konağı önündeki düzenlenen törende bir konuşma yapan Darende İlçe Emniyet Müdürü Arif Köse, "Polisimiz, Kuruluşunun 170. yılını kutlamakta olduğu bugünde, kahramanlık, fedakârlık ve görev azmiyle milletimizin engin sevgisini ve güvenini kazanmanın onur ve gururunu yaşamaktadır." dedi.

Polis teşkilatının kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Darende`de ilk tören Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başladı. Burada bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Arif Köse emniyet teşkilatının huzur ve güvenliğin sağlanmasında, üzerine düşen tüm sorumlulukları tarafsız, güler yüzlü, yardımsever, özverili görev anlayışıyla yerine getirdiğini bildirdi.

Yeni yapılacak olan emniyet binası ve MOBESE projeleri hakkında bilgiler veren Köse, MOBESE ihalesinin yapıldığını yeni hizmet binasının da yapımına ilişkin süreç TOKİ tarafından hızla sürdürüldüğünü bilgisini aktardı.

Törende Polis Haftası nedeni ile düzenlenen şiir, kompozisyon, ve resim yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Kutlamalar daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğünde devam etti. Tebrikleri kabul eden polislere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Rauf Özgenç, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Cumhuriyet Savcısı Fatih Yol, kamu kurum yetkilileri, sivil toplum örgüt yöneticileri ve çok sayıda vatandaş 170. yılına ulaşan teşkilatın mensuplarını kutladı.

Darende`deki etkinlikler çerçevesinde Polis Hatıra Ormanına kutlama yapılan yılla aynı sayıdaki 170 fidan dikildi. Polisler aileleriyle birlikte fidan dikme çalışmasına katıldı.

Ayrıca şehit polisler için Zaimoğlu Çarşı Camii`nde ikindi namazından önce okunan mevlidin ardından duaya katılanlara lokum ve gülsuyu dağıtıldı.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=3864


Anahtar Kelimeler: