Şehit Polisler Darende´de Anıldı

Şehit Polisler Darende`de Anıldı

Şehit Polisler Darende´de Anıldı
Gündem 7.04.2015 12:51:00 1734 0

Darende`de şehit polisler, Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümünde Hasan Gazi Türbesi ve Şehitler Abidesi`nde düzenlenen törenle anıldı.

Hasan Gazi Türbesi ve Şehitler Abidesi`nde düzenlenen törene, şehit yakınlarının yanı sıra, İlçe Emniyet Müdürü Arif Köse, Belediye Başkan Yardımcısı Tacettin Ateş, İlçe Müftüsü Ahmet Varol, müdür yardımcıları, daire amirleri ile çok sayıda emniyet personeli katıldı.

Şehitler Anıtı`ndaki törende konuşan İlçe Emniyet Müdürü Arif Köse, 1845 yılından buyana hizmet veren teşkilatın kuruluş yıldönümü vesilesi ile bugüne kadar vatanı, bayrağı korumak için mücadele eden ve bu uğurda şehit düşen polisleri rahmetle andıklarını söyledi. Evladını şehit veren ailelere seslenen Köse, "Evladınızı şehit verdiniz diye sakın üzülmeyin. Ne mutlu sizlere ki, vatanını korumak uğruna mücadele eden evlatlarınız şehitlik mertebesine ulaşmışlardır." dedi.

Konuşmanın ardından, şehitler için İlçe Müftüsü Ahmet Varol tarafından dua edildi. Duaya katılanlar daha sonra anıtı gezdi. Şehitlikteki törenin ardından 1979 yılında şehit düşen Komiser Osman İnal kabri ziyaret edilerek, karanfil bırakıldı.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=3842


Anahtar Kelimeler: