Muhsin Yazıcıoğlu için mevlit okundu

Muhsin Yazıcıoğlu için mevlit okundu

Muhsin Yazıcıoğlu için mevlit okundu
Gündem 27.03.2015 15:52:00 1562 0

Darende`de Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucusu Merhum Muhsin Yazıcıoğlu`nun ölümünün altıncı yılında İlçe Teşkilatı tarafından mevlit okutuldu.

BBP Darende ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen mevlit programı, Ulu Cami`de gerçekleştirildi. Mevlide Alperen Ocakları Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Solmazgül, partililer ve vatandaşlar katıldı. Camiye gelenlere gül suyu ve lokum ikram edildi.

Mevlidin ardından bir açıklama yapan BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Alagöz, Muhsin Yazıcıoğlu`nu rahmetle andıklarını bildirdi. Başkan Yardımcısı Alagöz; "Muhsin başkanımızı şehadetinin altıncı yılında tüm Türkiye`de olduğu gibi Malatya`da da andık. Son olarak da Darende`deki mevlit programı ile yad ettik" dedi.

BBP Darende İlçe Başkanı Ali Gök de Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin geçirdiği helikopter kazasının bugüne kadar tam olarak aydınlatılmadığını ifade ederek, "Kaza mı, suikast mı bir an önce aydınlatılmasını istiyoruz. Alperenler, bu davaya gönül verenler ve gönüllerinde Muhsin Yazıcıoğlu sevgisini besleyen tüm milletimiz bu davanın sonucunu bekliyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=3794 


Anahtar Kelimeler: