Başkan Eser, Tıp Bayramını kutladı

Başkan Eser, Tıp Bayramını kutladı

Başkan Eser, Tıp Bayramını kutladı
Sağlık 16.03.2015 10:50:00 2138 0

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser tarafından, 14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile ilçede görevli doktor ve eşlerine yemekli bir kutlama programı düzenledi.

Tiryandafil Otel?deki programın açılışında konuşan Eser; ?İnsanın birçok mesleği olabilir. Şuan kamu hizmetinde bulunuyorum makamlar geçici olduğundan bu durum her zaman geçerli olmayacak ancak bir doktor olarak her zaman mesleğimle gurur duymaya devam edeceğim? dedi.

Doktor bir belediye başkanı olarak toplumun sorunları ve ihtiyaçlarını çözme konusunda büyük gayretler gösterdiklerini dile getiren Eser; ?Adeta bir hastayı tedavi edip sağlığına kavuşturma düşüncesinde olduğu gibi Darende?nin bugüne kadar çözülememiş yara ve problemlerine de çareler arıyoruz? ifadelerini kullandı.

Doktorluk mesleğinin önemine vurgu yapan Eser; ?Doktorluk bireyin, ailenin ve toplumun sağlığının korunmasına yardım eden, insan sevgisi, şefkat, bilgi ve beceri ile yoğrulmuş kutsal bir meslektir. Topluma verdiğiniz hizmet, hasta ve hasta yakınlarına gösterdiğiniz ilgi ve şefkatle toplumda ayrı bir saygınlığa sahip olursunuz. Bu da doktorluğu diğer mesleklerden farklı ve ayrı kılan önemli bir özelliktir. Sizler başta olmak üzere ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin, sabır ve itina ile çalışan, değerli doktorlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, sizlere sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.? şeklinde konuştu.

Eser ayrıca sağlık çalışanlarına istek ve sorunlarıyla ilgili konuşmak istediklerinde her zaman kapılarının açık olduğunu, belediye olarak gerekli desteği vermeye de her zaman hazır olduklarını belirtti.

Malatya İl Sağlık Müdürü Dr. Nail Umay da, nezaketi ve gösterdiği ilgiden dolayı şahsı ve meslektaşları adına Eser?e teşekkür ederek; ?Süleyman Bey, 11 yıl Malatya İl Sağlık Müdürlüğü yapmış hepimizin ağabeyi ve örnek aldığı bir yönetici meslektaşımızdır. Tecrübeleri, insanlara gösterdiği sevgi, sağladığı istihdam olanakları nedeniyle bütün Malatyalıların ve tabi ki Darendelilerin gönlüne taht kurmuştur. Gerek burada, gerek diğer görev yaptığı yerlerde doktorluğu ön planda tutarak herkesin sevgisini kazanmıştır? diye konuştu.

 Yemeğe, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kemal Şener, İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Celal Alandağ, hastane idari personeli ve ilçede görev yapan doktorlar ile eşleri katıldı.

 

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=3679


Anahtar Kelimeler: