Öğrencilere, YGS öncesi moral kahvaltısı

Öğrencilere, YGS öncesi moral kahvaltısı

Öğrencilere, YGS öncesi moral kahvaltısı
Eğitim 12.03.2015 17:24:00 1498 0

Darende?de Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi lise son sınıf öğrencilerine morel kahvaltısı düzenlendi.

Darende Kültür Sanat Derneği (DARSAD) tarafından Öğretmen evinde gerçekleştirilen kahvaltı programına, Kaymakam Bünyamin Kuş, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Rauf Özgenç, Belediye Başkan Vekili Durmuş Doğan, Emniyet Müdür Arif Köse, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

15 Mart 2015 Pazar günü yapılacak olan YGS sınavı öncesi öğrenciler ile ilçe yöneticilerini kahvaltıda bir araya getiren Dernek Başkanı Ahmet Ölçer, öğrencilerin sınav heyecanını azaltmayı ve onlara destek olmayı amaçladıklarını belirtti. Ölçer; ?Geleceğin kaymakam, hakim, doktor, öğretmen adayları olan geçlerimizi, mülki amirlerimizle nezih bir ortamda buluşturmak istedik. Onlara bir idol oluşturmayı, kendilerine bir ufuk çizmelerine yardımcı olmayı istedik.? dedi.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Kaymakam Bünyamin Kuş; ?Hayatımızın başlangıç noktalarından biri de bu sınavlar. Biliyorsunuz 3 prensip vardır; çalışmak, çaba sarf etmek ve tecrübelerinizi kullanmak. İnşallah bu sınavda soğukkanlı bir şekilde hareket ederek, soruların tamamını yapmaya çalışacaksınız. Eminim çalışmalarınızın, gayretlerinizin ürününü alacaksınız. Alacağınız puana göre hayatınız şekillenecek. İnşallah size ve ülkemize faydalı, en güzel meslekleri başarı ile kazanırsınız. Bu sınavda ve hayat sınavında başarılar diliyorum.?  dedi.

Öğrencilerin de yöneticilere göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etmesi ile program sona erdi.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=3673


Anahtar Kelimeler: