Genel Sekreter Ataseven, Darende´yi ziyaret etti

Genel Sekreter Ataseven, Darende`yi ziyaret etti

Genel Sekreter Ataseven, Darende´yi ziyaret etti
Gündem 25.02.2015 18:10:00 2097 0

Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hilmi Ataseven beraberindeki heyetle  Darende`de  ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Kısa bir süre önce Genel Sekreterliğe atanan Ataseven, Hulusi Efendi Devlet Hastanesi`nde incelemelerde bulunmak için Darende`ye geldi. Darende programına ilk olarak Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser`i ziyaretle başladı.

Başkan Eser`i ziyaret eden Ataseven, 1995-1997 yılları arasında Malatya`da görev yaptığı sürede birlikte çalıştığı Eser`i Darende Belediye Başkanı olarak ziyaret etmekten büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Göreve başlamasının ardından kendisini ziyaret eden Eser`e makamında iade-i ziyarette bulunduğunu kaydetti.

 Eser de Ataseven`e teşekkür ederek, "Geçmişte birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızı, yeniden bürokraside aktif hizmet ederken görmenin memnuniyeti içerisindeyiz. Malatya`da başarılı çalışmalar yapacaklarına inancım tamdır" diye konuştu.

Hulusi Efendi Vakfı`na ziyaret

Genel Sekreteri Hilmi Ataseven ve beraberindeki heyet, Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı H. Hamidettin Ateş`i ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ataseven, Bölge hastanesi konumunda olan ve yüzbinlerce insana sağlık hizmeti sunan hastanenin, daha donanımlı bir hale ve tercih edilen bir konuma getirmek için, ilave bir kat ile yeni bir fizik tedavi alanı oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Yatırımın bakanlık düzeyinde değerlendirildiğinin bilgisini de aktaran, Darende`yi önemli bir sağlık merkezi haline getirmek istediklerini bildirdi.

Vakıf Başkanı Ateş`te, çalışmaların çok yerinde olduğunu, yeni yatırımların hastanenin sunduğu hizmet kalitesini artıracağını ve daha fazla insanın bu nadide eserden faydalanarak şifa bulacağını belirterek, vakıf olarak desteklerinin her daim süreceğini kaydetti.

Heyet daha sonra  Somuncu Baba Külliyesi`ni ziyaret ederek, namaz kılıp dua etti.

Hastaneye ziyaret

Genel Sekreter Doç. Dr. Hilmi Ataseven, Hulûsi Efendi Devlet Hastanesi`ne geçerek ziyaret ve  incelemelerde bulundu. Başhekim Celal Alandağ`dan  hastane ile ilgili bilgiler alan Ataseven, Poliklinikleri gezerek hastalarla yakından ilgilendi. Ataseven burada yaptığı açıklamada, hastanenin gayet iyi şartlarda hizmet ettiğini ve daha iyi olması için katkı sunacaklarını belirtti.

Heyet daha sonra İlçe Kaymakamı Bünyamin Kuş`u makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyaretlerini tamamlayan Ataseven ve heyeti akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı.

Ziyarete Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Abdulvahap Boztepe, Mali Hizmetler Başkanı Mücahit Düzsöz, Malatya Devlet Hastanesi Yöneticisi Erhan Berk de katıldı.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=3601 


Anahtar Kelimeler: