Hulûsi Efendi Vakfı Elbistan temsilciliği açıldı

Hulûsi Efendi Vakfı Elbistan temsilciliği açıldı

Hulûsi Efendi Vakfı Elbistan temsilciliği açıldı
Gündem 8.02.2015 23:31:00 2017 0

Es-Seyyid Osman Hulûsi Efendi Vakfı?nın komşu ve kardeş ilçe Elbistan`daki sosyal tesis ve temsilcilik binası ile Kemal Ateş çeşmesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Vakfın Güneşli Mahallesi`nde yapımı tamamlanan Selçuklu mimarisindeki temsilcilik binası, Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamit Hamidettin Ateş, Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, Darende Belediye Başkan Vekili Bilal Yıldırım, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli, İlçe Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Türkiye`nin farklı kentlerinden katılan vakıf gönüllülerince hizmete açıldı.

Vakfın hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesi amacıyla hizmete giren binada temsilcilik faaliyetleri, Nasihat Yayınları ile vakfın kadın kolları olan Şefkat Gülleri de yer alıyor.

Törende, sosyal tesisin yapımında katkısı bulunanlara vakfın Mütevelli Heyet Başkanı Hamit Hamidettin Ateş tarafından teşekkür plaketi verildi.

 

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=3517 


Anahtar Kelimeler: