Kuş ?Çalışan Gazeteciler Günü?nü kutladı

Kuş ?Çalışan Gazeteciler Günü?nü kutladı

Kuş ?Çalışan Gazeteciler Günü?nü kutladı
Gündem 10.01.2015 10:58:00 1419 0

Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, ilçede görev yapan yerel gazeteciler ve ulusal ajansların temsilcilerine, ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü? münasebetiyle yemek verdi.

Kaymakamlık tarafından Tiryandafil Otel restoranında verilen yemekte konuşan Kaymakam Kuş, konumu, sahip olduğu değerleriyle Darende`nin Malatya`nın en önemli ilçelerinden birisi olduğunu belirterek gazetecilere; "İlçemizdeki bütün çalışmaları ayna gibi tüm dünyaya yansıtıyorsunuz.? dedi. Basının, demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu belirten Kuş, aynı zamanda kurumlarla bireyler arasındaki veri akışını sağlayan en etkin araç olduğunu söyleyerek, ?Halkı bilgilendirmek maksadıyla, mesai mefhumu olmadan görevini yapan gazeteci arkadaşlarımızın özverileri bütün takdirlerin üzerindedir.? diye konuştu. 

Gazetecilerle bir süre sohbet eden Kuş, mesleklerinde yaşadıkları zorlukları ve kendilerini etkileyen olayları dinledi. Zor koşullar altında görevini yapmaya çalışan gazetecilere mesleklerinde başarılar diledi.

Gazeteciler de nezaketinden dolayı teşekkür ederek Kaymakam Kuş`un "İdareciler Günü"nü kutladı. Gazeteciler ve idarecilerin ortak paydalar ve çalışmalarla kamu için çalıştığını ifade ederek, "Birçok olaya beraber şahitlik ediyoruz, günlerimizi de beraber kutluyoruz" dediler. 

Hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona eren yemeğe Darende Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü­­- Anadolu Ajansı Muhabiri Ayhan İşcen, Malatya Söz Gazetesi Temsilcisi Ahmet Çakır, İhlâs Haber Ajansı Muhabiri İsmet Uğur katıldı. 


Anahtar Kelimeler: