Başhekim Berk?e veda yemeği

Başhekim Berk?e veda yemeği

Başhekim Berk?e veda yemeği
Gündem 6.01.2015 10:59:00 1701 0

Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Erhan Berk, İdari ve Mali İşler Müdürü Bülent Mehmet Metin, Müdür Yardımcısı Özal Erkan Demir`in tayinlerinin çıkması nedeni ile Kaymakamlık tarafından veda yemeği düzenlendi.

Yemekte bir konuşma yapan Kaymakam Bünyamin Kuş Memuriyeti, göçmen kuşlara benzeterek bugün burada yarın başka yerde, önemli olan nerede görev verilirse orada en güzel şekilde hizmet etmek dedi. Uz. Dr. Erhan Berk?in 2,5 yıldır  Başhekim olarak görev yaptığını belirten Kuş, ?Bir şeyler üretiyorsunuz daha sonra ayrılıyorsunuz. Böyle güzel ayrılmalar inşallah hepimize kısmet olur, aynı şekilde buralardan ayrılırız" dedi.

Kendisini uğurlamaya gelenlere teşekkür eden Erhan Berk, kendisi için düzenlenen yemekten büyük mutluluk duyduğunu ve onore olduğunu söyledi.

Berk, "2.5 yıldır görev yaptığımız Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesinden sözleşmemiz bitmesi hasebi ile ayrılıyoruz. Bakanlığımızın ve kurumumuzun uygun gördüğü bir yere tayinimiz çıkacak. Şuan için kesinleşen bir yer olmamakla beraber Bakanlığın uygun gördüğü yerde yine çalışma arkadaşlarımızla beraber görev alacağız.? diye konuştu.

Dr. Erhan Berk  Darende halkına ve bu bölgeye hizmet etmeye çalıştıklarını belirterek  ekibine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Kendilerinden sonra gelecek arkadaşlarında daha güzel hizmete vereceklerine inandığını sözlerine ekledi.

Yemekten sonra Kaymakam Kuş, Başhekimi Erhan Berk ve ekibine plaket vererek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: