Protokol bayramlaşması öğretmen evinde yapıldı

Protokol bayramlaşması öğretmen evinde yapıldı

Protokol bayramlaşması öğretmen evinde yapıldı
Gündem 6.11.2014 17:31:00 1157 0

Darende protokol bayramlaşması öğretmen evinde yapıldı Kaymakamlığın organize ettiği bayramlaşma programı Öğretmen Evi lokalinde gerçekleştirildi.

 Bayramlaşmaya Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser Cumhuriyet Savcısı Fatih Yol, Emniyet Müdürü Arif Köse, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Öğretmen evinindeki bayramlaşmada konuşan Kaymakam Bünyamin Kuş, ?Bayramlar toplumlar bir araya getiren en önemli unsurlardır. Darende?de bir Kurban Bayram?ını daha

huzurlu bir sakilde geçiriyoruz. Bu vesile ile Kurban Bayramının Darende halkına ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni eder herkesin bayramını kutlarım? dedi.

Öğretmenevindeki bayramlaşmadan sonra sırasıyla İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı, Bölge Trafik İstasyon Amirliği ve Hulusi Efendi Devlet Hastanesini ziyaret eden heyet hastane çalışanlarının ve hastaların bayramını kutladı.

Belediye?den bir ilk

Bu yıl ilk defa düzenlenen belediye halk bayramlaşması Tiryandafil Otelde gerçekleştirildi.

Darende Tiryandafil Otel ?de Bayramın 2. günü sabah saatlerinde gerçekleşen bayramlaşmada Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser; ?Bayramınızın sağlık, huzur ve barış içerisinde geçmesini, kimsenin kimseyi üzmediği, kardeşlik içerisinde geçen bir bayram hepimizin temennisidir. Ülkemizde de, dünyada da kardeşliğin ve barışın egemen olmasını diliyorum. Tüm hemşerilerimizin ve sizlerin Kurban Bayramı?nı en içten dileklerimle kutluyorum? dedi.

Bayramlaşmaya eski belediye başkanları Abdullah Karakurt, Memduh Önal, Parti temsilcileri Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldığı bayramlaşma programı birlik

ve beraberlik mesajları ile son buldu.


Anahtar Kelimeler: