Özkan Gece gündüz çalışacağız

Özkan Gece gündüz çalışacağız

Özkan Gece gündüz çalışacağız
Gündem 5.02.2009 10:05:00 2991 0

AK Parti Darende Belediye Başkan Adayı İsa Özkan hizmet etmenin bilinciyle hareket eden bir ekip oluşturarak, gece gündüz demeden Darende ve Darendeliler için her şeyin en iyisini ve en güzelini yapma gayreti içerinde olacaklarını söyledi.

AK Parti’nin Darende Belediye Başkan Adayı olmasının ardından yaptığı açıklamada Özkan, yerinde sayan, geriye giden değil, her saniye büyüyen, emin adımlarla gelişen teknolojiyle birlikte ilerleyen, modern bir Darende için çalışacaklarını belirtti.

Destekleyenlere teşekkür

İsa Özkan açıklamasında; ``Talip olduğumuz bu önemli görevi bize layık gören AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Teşkilat Başkanımız Sayın Haluk İpek’e, değerli milletvekillerimize, ilçe teşkilatımıza, benimle birlikte bu yarışa başlayan aday adayı arkadaşlarıma ve aday adaylığı süresince bize destek olan herkese teşekkür ediyor saygılar sunuyorum`` dedi.

Herkese eşit hizmet

Halkın iradesiyle verilecek göreve layık olabilmek adına genç, dinamik, çalışkan, hizmet etmenin bilinciyle hareket eden bir ekip oluşturacaklarına dikkat çeken İsa Özkan; ``Gece gündüz demeden Darende ve Darendeliler için her şeyin en iyisini ve en güzelini yapma gayreti içerinde olacağız. İlçe başkanlığım döneminde olduğu gibi kimseyi ayırmadan, parti gözetmeden, toplumun belli kesimlerine değil; herkese, hak ettiği hizmeti sunmak temel gayelerimizden biri olacaktır`` diye konuştu.

Her saniye büyüyen bir Darende

Halka tepeden bakan değil, halkla iç içe, diyalog halinde olan, vatandaşı yönetmek için değil, vatandaşa hizmet etmek için görevde olduğunu bilen bir belediyecilik anlayışında olacakları vurgusunu yapan Özkan, açıklamasını şu şekilde sürdürdü; ``Yerinde sayan, hatta geriye giden değil; her saniye büyüyen, emin adımlarla gelişen teknolojiyle birlikte ilerleyen, modern bir Darende için çalışacağız. Çünkü biz Darende’yi ve Darendelileri çok seviyoruz. Her şey Darende için, durmak yok, hizmete devam``

Anahtar Kelimeler: