Başkan Yüksekokulda İncelemelerde Bulundu

Başkan Yüksekokulda İncelemelerde Bulundu

Başkan Yüksekokulda İncelemelerde Bulundu
Gündem 6.11.2014 17:10:00 1121 0

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eder İnönü Üniversitesi Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulunda incelemelerde bulundu.

 

Okul yöneticileri, öğretim görevlileri ve öğrenciler ile bir araya gelen Eser, okul ile ilgili istekleri dinledi.

Eser, burada yaptığı açıklamada ?Yüksek okulumuzu ziyaret ettik. Beklediğimizin çok  üstünde iyi imkanları olan donanımlı, fevkalade güzel bir eğitim ortamı olduğunu gördük. Fakat ne yazık ki büyük bir eksiklik bir çok bölüm açılmamış. Okulumuzun boş olması, öğrenci alabilecek kapasitede olmasına rağmen dolmamış olması. Bunun tabi sebepleri var, öğretim görevlisi kardeşlerimden öğrendik onlara kesinlikle yardımcı olacağız. Çevre düzeninin olmayışı, kampüsünün olmayışı bir yurdunun olmayışı. Bizlere belediye ve Darendeliler olarak çok büyük görevler düşüyor. Öncelikle biz çevre  düzenlenmesini yapacağız, üzerimize düşenin en güzelini en iyi şekilde yapmayı taahhüt ediyorum. Ama asıl önemli olan yurdun yapılması, sahanın dizayn edilmesi ve  öğrencinin Darende?de tutulması. Öğretim görevlilerimize gerekli kolaylığın sağlanması ve onların Darende?ye getirilmesi bize düşüyor. İnşallah biz bunları üstleneceğiz bu görevi yürüteceğiz. Sayın Rektörümüzle görüştüğümde bunların hepsini ileteceğiz, YÖK?e ileteceğiz Darende?ye yeni fabrikaları bu okul aracılığıyla kuracağız inşallah? dedi.

 

Okul Müdür Yardımcısı L. Bilal Taşyürek verdiği bilgide ?Meslek Yüksekokulumuzda İnşaat Teknolojisi, Gıda Teknolojisi ve Optisyenlik Bölümlerimizde yaklaşık 250 öğrencimiz var. Okulumuz ileri seviyede tüm ekipmanları ile Optisyenlik, Gıda Analiz, Mikrobiyoloji ve İnşaat Laboratuvarına sahip, önümüzdeki süreçte okulumuz daha fazla kapasiteye çıkacaktır? dedi. 


Anahtar Kelimeler: