Ayrım gözetmeksizin çalışmalıyız

Ayrım gözetmeksizin çalışmalıyız

Ayrım gözetmeksizin çalışmalıyız
Gündem 5.02.2009 09:58:00 3773 0

Milliyetçi Hareket Partisi Darende Belediye Başkan Adayı Cengiz Kocaman bütün yerel yöneticilerin parti farkı gözetmeksizin ilçe yönetimine katkı yapmalarını bu seçim sürecini diğer seçim süreçlerinden daha seçkin ve ayrıcalıklı kılacağını söyledi.

Cengiz Kocaman aday olmasına ilişkin yaptığı açıklamada; ``İçinde yaşadığımız güzel beldemizin, güzel insanlarına hizmet etmeyi kendim için bir onur kabul ederek bu ağır sorumluluğu üstlenmek adına MHP Darende belediye başkan adayı oldum. Gerek aday adaylığını, gerekse aday olup seçimleri kaybeden bütün yerel yöneticilerinin parti farkı gözetmeksizin ilçemiz yönetimine katkı yapmaları bu seçim sürecini diğer seçim süreçlerinden daha seçkin ve ayrıcalıklı kılacaktır`` dedi.

Darende’nin zaferi

Partiler ve adayların oluşturdukları ekiplerinin, diğer aday ve partileri karalayarak seçilmeyi değil de sadece kendilerini projelerini ve çalışmalarını halka anlatıp, kabullendirerek seçimleri kazanma çabasında bulunmaları gerektiğine dikkat çeken Cengiz Kocaman; ``İşte o zaman seçimler Darende’nin zaferi ile sonuçlanmış olacaktır. Amaç sadece ve sadece seçilmek değildir. Bizi biz yapan dini milli ve ahlaki değerlerimizin her zaman toplumsal birliğin ve huzurun omurgası olduğunu unutmamalıyız`` diye konuştu.

Ekip birlikteliği oluşturulmalı

Belediyenin çok fazla imkânı olmadığını ifade eden Kocaman, ``İmkânların artırılması yönünde kişisel ve ekip birlikteliği oluşturmada daha faal olacağımı iddia ediyorum. Hizmet için para gereklidir ama oturarak buna çare bulunamaz diyorum. Hizmetin dağıtımında önceliğimiz aciliyet ve ihtiyaç sırasına göre olacaktır. El birliği, gönül birliği, güç birliği ve ortak kader birliği hizmet getirebilmenin tek çaresidir. Hizmet verirken siyaseti karıştırmak hizmeti hezimete dönüştürür. Yerel yöneticiler siyaseti ancak hizmet alma aracı olarak kullanacak hizmet dağıtımında ise siyaset değil, hakkaniyet ile hareket edilmesi vicdani bir zorunluluktur`` dedi.

Herkes kendi vicdanını temsil eder

Hiçbir şahsi ve grup menfaati için aday olmadığına dikkat çeken Cengiz Kocaman; ``İlçemizin ticari hayatını canlandırmaya katkı sağlamak, insanımızın geçimine destek olabilmek, belediye imkânlarını israf etmeden en layık olan hizmete dönüştürmek, hizmette eşitliği öne çıkarmak için aday oldum. Merhamet ve vicdan ehli olmadan belediye başkanlığı erdemli bir şekilde yürütülemez. Vicdanın temsili olmaz ancak her insan kendi vicdanını kendisi temsil edebilir. Temiz bir vicdan ise işine dört elle tam bir disiplin içinde sarılarak rahatlatılabilir`` şeklinde konuştu.

Adayların ve partilerin seçim yarışının Darende için bir ‘hizmet yarışı’ olmasının aynı kaderi ve mekânı paylaşan halkımızın en büyük beklentisi olduğuna vurgu yapan Kocaman, ``Biz de bu hizmet yarışının fedakâr neferi olmayı hedef kabul ettik`` şeklinde açıklamasını tamamladı.


Anahtar Kelimeler: