Vakıflar Bölge Müdürü Darende´de İncelemelerde Bulundu

Vakıflar Bölge Müdürü Darende`de İncelemelerde Bulundu

Vakıflar Bölge Müdürü Darende´de İncelemelerde Bulundu
Gündem 3.10.2014 17:42:00 1106 0

Vakıflar Bölge Müdürü Halil Taşkesen, ilçemizde bulunan vakıflara ait eserleri inceledi.

Taşkesen, ?Kurumumuza ait bu eserleri koruyarak geleceğe aktarmak bizlerin en önemli görevidir. Eserlerimizin bakım ve onarımlarını düzenli olarak yapmaya çalışıyoruz. Bu eserlerin ayakta kalmasında bize ne kadar görev düşüyorsa vatandaşlarımıza da aynı oranda görev düşmektedir. İnsanlarımızın bu eserlere, yapıtlara sahip çıkmalarını, tahrip edilmesini önlemelerini istiyoruz. Darende?miz bu eserler bakımından oldukça zengin, bu güzellikleri daha da güzel çalışmalarla gün yüzüne çıkaracağız inşallah.? dedi.

            Taşkesen`in incelemelerine Belediye Başkan Yardımcıları Tacettin Ateş ve Durmuş Doğan` da eşlik ederek ilçede yapılacak çalışmalar ile ilgili görüş alış verişinde bulundular.

            Belediye Başkan yardımcıları yaptıkları açıklamada ? İlçemiz tarihi kültürel varlıkları açısından oldukça zengin bir yapıya sahip, bizlerde belediye olarak kurumlarımızla istişare ederek bu eserler nasıl daha iyi değerlendirebilir, hem gelecek nesillere taşır hem de ilçemizin turizmine nasıl katkı sağlarız, bunların çalışmalarını yapıyoruz.? dedi.


Anahtar Kelimeler: