DASEV Gençlik gençleri buluşturdu

DASEV Gençlik gençleri buluşturdu

DASEV Gençlik gençleri buluşturdu
Gündem 16.06.2014 11:46:00 2041 0

Darendeliler Sağlık ve Eğitim Vakfı (DASEV) Gençlik Kolları, Adana`da yaşayan genç hemşerilerimize yönelik düzenlemiş oldukları etkinlik kapsamında ilçemizde sosyal faaliyetlerde bulundu.

   Adana`da faaliyet gösteren DASEV Gençlik, etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Üçüncü kuşak gençleri, kendi kültürleri ile buluşturan DASEV Gençlik, ilk olarak düzenlenen çelik çomak turnuvası ile renkli anlara  sahne oldu.

   DASEV Gençlik adına bir açıklama yapan Mehmet Ali Efe, "Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz gezimizde ilk kez baba yurtları ve kültürleri ile tanışanlar oldu. Bu faaliyetler ile ilçe dışında yaşayan gençlerimizin Darende ile bağlarının güçlenmesini sağlıyoruz. Bu faaliyetleri Türkiye`mizin her bölgesinde yaşayan Darendeli iş adamlarımızın ve derneklerimizin yapmasını istiyoruz." dedi.

   Etkinliğe, Darende Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ESOB) Başkanı Kürşat Gök ve çeşitli dernek başkanları katıldı.

   DASEV Gençlik, Darende Çevre Koruma Derneği ve Darende Gençliğinin Sesi Derneği ile birlikte düzenledikleri yöresel oyun yarışmalarında dereceye giren geçlere ödüllerinin verilmesi ile program son buldu.


Anahtar Kelimeler: