Son zili kaymakam çaldı

Son zili kaymakam çaldı

Son zili kaymakam çaldı
Eğitim 13.06.2014 12:16:00 2415 0

Kaymakam Bünyamin Kuş, Ahmet Çokyaşar Ortaokulu`nda katıldığı karne dağıtım töreninde, çocukların yaşadığı heyecana ortak oldu.

Törende konuşan Kuş, Eğitim öğretim döneminin hasat gününde olunduğunu öğrencilerin geride bıraktığımız dönem içerisinde çeşitli başarılara imza attıklarını, güzel sosyal etkinlikler gerçekleştirildiğini bildirdi. Kuş; ?Karne sadece öğrencilerin başarı yâda başarısızlığı değil, aynı zamanda eğitmenler ve ailelerin de kendilerini ölçtükleri bir göstergedir. Herkesin çocukların karnesine bakarak kendisini değerlendirmesini tavsiye ediyorum. Fedakârlığını esirgemeyen tüm öğretmenlerimizi, idarecilerimizi ve siz öğrencilerimizi tebrik ediyor, tatillerinizi de yine okuyarak, öğrenerek, çalışarak geçirmenizi temenni ediyorum? diye konuştu.

Okul Müdürü Hüseyin Kutlu ise "Hiçbir başarısızlık tesadüf değildir. Hiçbir başarısızlığın sorumlusu sadece öğrenci değildir. Bu bir eğitim-öğretim iklimidir, dolayısıyla bu mekanizmanın içinde yer alan herkes sorumludur. Unutmamalıyız ki, sağlıklı bir iletişimle ancak sağlıklı nesiller yetiştirebiliriz. Çocuklarımızın yapabildiklerine teşekkür etmeli yapamadıkları üzerinde onların düşünceleri ile birlikte çözüm üretmelerine veliler olarak rehberlik etmeliyiz.  Yılsonu tatili böyle bir anlayışla değerlendirilmeli ve çocukların tatilini sağlıklı bir şekilde geçirmeleri için onlara uygun ortam ve fırsatlar verilmelidir. dedi.

Karne dağıtım törenine İlçe Milli Eğitim (MEB) Müdürü Necati Tarak, kurum müdürleri ve veliler katıldı.

Törende okulda, ilçede ve ilde derece yapan bazı öğrencilere başarılarından dolayı ödüller verildi. Kaymakam Bünyamin Kuş?un dönemin son zilini çalmasıyla öğrenciler karneleriyle evlerinin yolunu tuttu. Okulu bitiren ve başka yerlere gidecek öğrenciler de arkadaşlarıyla sarılarak vedalaştı.


Anahtar Kelimeler: