Saadet Partisi mitingini yaptı

Saadet Partisi mitingini yaptı

Saadet Partisi mitingini yaptı
Gündem 28.03.2014 16:33:00 3290 0

SP Genel Başkan Yardımcısı İlyas Töngüş, Darende`de belediyecilik hizmetlerine Milli Görüş eli değmesini isteyenlerin adaylarını desteklemesini istedi.

Seçim sürecinde çeşitli tezgahlar kurulduğunu iddia eden Töngüş; "Bakıyorsunuz 5 yıl daha gitmiş, olan bizim garibana oluyor. Hizmet etmesi gerekirken, maalesef hizmet belli çevreler etrafında dolaşıyor, millete hizmet etmek için yola çıkanlar bu işleri yapamıyor" dedi.

Gündemdeki konulara da değinen Töngüş sözlerini şu şekilde sürdürdü; "Bu millet dualı millettir. Bu milletle ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar, bütün dünyanın paralarını harcasalar, bin yıl İslama hizmet etmiş olan bu milleti hizmet etmekten alıkoyamazlar."

SP Darende Belediye Başkan adayı Hulusi Kaya mitingde yaptığı konuşmada "Allah rızası için hizmet etmeye geldik" ifadelerini kullandı.

Kaya; "Milli Görüş anlayışı ile Saadet Partisi`nden aday olarak tarih önündeki sorumluluğu yüklenmiş bulunuyoruz. Milli Görüş davası menzile yaklaştıkça yolların uzadığı bir yürüyüştür" diye konuştu.

SP Malatya İl Başkanı Mehmet Kaya Asiltürk, SP Darende İlçe Başkanı Hamit Özbey ve belediye meclis üyesi adayı Hasan Ağaca da birer selamlama konuşması yaptı.

Fotoğraflar için tıklayın 

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=3177 


Anahtar Kelimeler: