Süleyman Eser ziyaretlerini sürdürüyor

Süleyman Eser ziyaretlerini sürdürüyor

Süleyman Eser ziyaretlerini sürdürüyor
Gündem 22.03.2014 10:27:00 3997 0

AK Parti Darende Belediye Başkan adayı Dr. Süleyman Eser, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Esnaflara "hayırlı işler" dileyen Eser, çay ocaklarında dinlenen vatandaşlarla da sohbet etti.

Bir vatandaşın projeleri hakkındaki sorusunu yanıtlayan Eser; "Halka hizmet amaçlı yapacağımız tüm çalışmalarda istişareyi ön planda tutup muhatapları başta olmak üzere vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini dinleyip ortak akılla neticeye varacağız. Yönetime halk ortak olacak, bir sorunu problemi yaşayanlardan çok bilemeyiz" dedi.

AK Parti`nin sandık müşahitlerine verilen eğitim seminerine katılarak bir konuşma yapan Eser, "sandıklara sahip çıkın" uyarısında bulundu.

Eser burada yaptığı konuşmada; "Seçimin güzel bir şekilde neticeye ulaşması için sandıklara hakim olacaksınız. En dürüst, en uygun ve en düzenli bir şekilde bu işi takip edeceğinize inanıyorum. Hepiniz Sayın Başbakanımızın temsilcisi, hepiniz Süleyman Eser, hepiniz Darende Belediye Başkan adayısınız. Sandıklarda vatandaşların oylarını kullanmaları konusunda sorumluluklarınızla hareket edeceğinizden eminim" diye konuştu.

Esnaf gezisi sırasında Eser, güzergahı üzerindeki Saadet Partisi Darende Belediye Başkan adayı Hulusi Kaya`nın seçim irtibat bürosunu da ziyaret etti. Kaya ile bir süre sohbet eden Eser, Darende`deki seçim atmosferinin kardeşlik duygularıyla güzel bir ortamda ilerlediğini söyledi.

Eser; "Hepimiz, ilçemize hizmet etmek için yola çıkmış neferleriz, Allah kim hayırlı olacaksa ona bu görevi nasip etsin. Seçimlere bir hafta gibi bir süre kaldı, güzel bir atmosfer var, herkes birbirine sevgi ile bakıyor, insanlar seçim bürolarına rahatlıkla gidip geliyor" diye konuştu.

Kaya da nezaketinden dolayı Eser ve beraberindekilere teşekkür ederek; "Aynı hedefe ulaşmak için yola çıktık, hayırlı olanı talep ediyoruz. Seçim atmosferinin güzel bir şekilde kardeşane yaşanması hepimizi mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

Eser gezileri sırasında Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi`nde tedavi olan hastaları ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Eser, hastalar ve sağlık çalışanlarına çiçek ve hediyeler verdi.

Fotoğraflar için tıklayın 

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=3116 


Anahtar Kelimeler: