Balabanlılarla bir araya geldi

Balabanlılarla bir araya geldi

Balabanlılarla bir araya geldi
Gündem 20.03.2014 08:45:00 4054 0

AK Parti Darende Belediye Başkan adayı Dr. Süleyman Eser, seçim çalışmaları kapsamında Balaban beldesini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ziyaretine Jandarma Karakolu ile başlayan Eser, Çok Programlı Lise ve Kadın Merkezi`nde öğretmenler ve vatandaşlarla görüştü. Kadın Eğitim Merkezi`nde el sanatları ile yapılan ürünleri inceleyen Eser burada yaptığı konuşmada; "Darende`nin de Balaban`ın da problemlerini temelinden çok iyi biliyorum. Sizlere hizmet etmek için geldik, Sayın Başbakan`ımız bizi destekliyor, sizlere en iyi hizmeti vermeye talibiz" dedi.

Belediye önünde çok sayıda vatandaş tarafından ilgiyle karşılanan Eser burada yaptığı konuşmada da, "Kayısı yemek için kayısı ağacının dibine, elma yemek için elma ağacının dibine gidersiniz" diyerek, vatandaşlardan destek istedi.

Eser konuşmasında, "İnşallah 30 Mart`tan sonra da beraber olacağız, Balaban artık Darende`nin mahallesi oldu. Kardeşlerim yeteri kadar hizmetleri size verdiler. Mevcut başkan Mehmet Kılıçer yanımızda, biz kardeşiz, beraberiz aynı beraberce size hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz de zaten hizmet için geldik sayın başbakanımız Darende`ye git hizmet et dedi ve aday olduk. Sizler yanlış yapmazsınız. Elma yemek için elma ağacının dibine, kayısı yemek için kayısı ağacının dibine gidersiniz akasya kayısı vermez, çalıda elma vermez. Siz işinizi bilirsiniz" dedi.

Eser daha sonra belediye, çarşı esnafı, tarım kredi kooperatifi, sağlık ocağı ve sulama birliğini de ziyaret etti.

Ziyarete AK Parti Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, Balaban Belediye Başkanı Mehmet Kılıçer, Ayvalı Belediye Başkanı Hamit Demir ve belediye meclis üyesi adayları da katıldı.

Fotoğraflar için tıklayın 

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=3102 

 


Anahtar Kelimeler: