Ilıca´da vatandaşların sorunlarını dinledi

Ilıca`da vatandaşların sorunlarını dinledi

Ilıca´da vatandaşların sorunlarını dinledi
Gündem 20.03.2014 08:41:00 3396 0

AK Parti Darende Belediye Başkan adayı Dr. Süleyman Eser, Ilıca beldesinde ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçim çalışmalarını ilçe merkezinin yanı sıra mahalleye dönüşen belde ve köylerde aralıksız sürdüren Eser, Ilıca beldesini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Eser beldede ilk olarak Ilıca Belediye Başkanı Hasan Bayram`ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Hasan Bayram burada yaptığı konuşmada; "Allah hayırlı olanı nasip etsin. Kazanacağınıza ve güzel hizmetler üreteceğinize eminiz. Geçmişte yaptığınız görevler, donanımınız gelecekte güzel çalışmalar yapacağınızın göstergesidir" dedi.

Bayram`a verdiği bilgiler ve alakasından dolayı teşekkür eden Eser de Malatya`nın büyükşehir olması ile birlikte belde ve köylerin mahalleye dönüşerek hizmetleri Darende merkezli yönetimle alacaklarını söyledi.

Beldelerin kapanmasının hizmetlerin aksamasına engel olmayacağını ifade eden Eser; "Geçmişten beri güzel çalışmalar yapıldı, inşallah seçilirsek kalan hizmetleri tamamlamanın gayreti içerisinde olacağız. Mahalleye dönüşen beldelerimizin şu anda görev yapan ve eski belediye başkanlarının fikirlerini alarak vatandaşlarımızla istişare içerisinde olarak hizmetlerin eşit bir şekilde her yere ulaşmasını temin edeceğiz" dedi.

Fatih Mahallesindeki çok amaçlı salonda vatandaşlarla da bir araya gelen Eser yaptığı konuşmada kapısının herkese açık olduğunu, yönetime halkın ortak edileceği bir anlayışla hizmet üreteceklerini belirtti.

Eser; "Mesleğim doktorluk olduğu için hizmetleri daha çok insan odaklı planlıyorum. Öncelikli hedefimiz inşallah işsizliği önlemek ve göçün önüne geçmek olacak. İşsiz insanları gördükçe mutsuz oluyoruz. İnşallah Organize Sanayi Bölgemizde birkaç fabrikanın bacasının tütmesiyle çok sayıda insanımız meslek ve iş sahibi olacak, yüzleri gülecek, huzurları artacak, ilçemize daha fazla ekonomik girdi sağlanmış olacak" diye konuştu.

Vatandaşların dertlerine derman olmak için göreve talip olduklarını kaydeden Eser; "Oylarınızı en güzel biçimde hizmeti getirecek anlayışa vereceğinizden eminim. Oyunuzu kullanırken, milletimizi, memleketimizi düşünerek kararınızı sandığa yansıtacağınızdan şüphemiz yoktur. Başbakanımızın Darende`ye olan ilgi ve sevgisini hepiniz biliyorsunuz, bu alakaya karşılık yüksek oy oranı ile gereken desteği sağladığınızda Darende`nin en güzel hizmetleri kısa sürede alarak eksikliklerinin giderileceğine emin olabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Toplantıya AK Parti Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, Balaban Belediye Başkanı Mehmet Kılıçer, Ilıca Belediye Başkanı Hasan Bayram, eski Darende Belediye Başkanı Abdullah Karakurt, belediye meclis üyesi adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Beldedeki kadınlarla da bir araya gelen Eser, projeleri hakkında bilgi verdi. Kadınlara karanfil dağıtan Eser yaşlı ve hastaları da ziyaret etti.

Fotoğraflar için tıklayın 

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=3108 


Anahtar Kelimeler: