Gazzeye 58 Bin TL yardım

Gazzeye 58 Bin TL yardım

Gazzeye 58 Bin TL yardım
Gündem 4.02.2009 18:35:00 1131 0

Hulûsi Efendi Vakfı Müdürü Resul Kesenceli, Gazze`de herkesin içini ürperten büyük bir insanlık dramı yaşandığını belirterek, ``Filistin’de yaşanan bu vahşete sessiz kalmayan bağışçılarımız tarafından, oradaki kardeşlerimize ulaştırılmak üzere vakfımıza toplam 58 Bin TL nakdi yardımda bulunulmuştur`` dedi.

Resul Kesenceli İsrail’in Gazze’ye yönelik 20 günü aşkın süren saldırıları sonucu, binin üzerinde sivil ve masum insan öldürülerek, yaşanan dramın kirli bir güç gösterisi ve katliama dönüştüğüne dikkat çekti. Kesenceli açıklamasının devamında; ``Dünya ile irtibatı kesilen¸ çocuk, yaşlı demeden hunharca öldürülen şehitler bir yana, açlığa ve sefalete mahkûm edilen Müslümanların durumu, insanlık tarihinde unutulmayacak acı görüntülere sahne olmuştur. Filistin’de yaşanan bu vahşete sessiz kalmayan bağışçılarımız tarafından, müslüman kardeşlerimize ulaştırılmak üzere Vakfımıza toplam 58 Bin TL nakdi yardımda bulunulmuştur. Yapılan bu bağışlar Başbakanlık Filistin’e Yardım Kampanyası hesabına aktarılmıştır`` diye konuştu.

Filistinlilere bizde sizlerle beraberiz, yalnız değilsiniz mesajı verdiklerini kaydeden Kesenceli, maddi ve manevi her türlü desteklerini esirgemeyen vatandaşlara sonsuz teşekkür ettiklerini ifade etti.

Kesenceli ayrıca yapılan yardımın, açılan yaraların kapanmasına, açlık ve sefaletin bitmesine, edilen duaların bu katliamın durmasına, savaşın biterek barış, huzur ve refahın ulaşmasına vesile olmasını beklediklerini bildirdi.


Anahtar Kelimeler: